категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE
 • Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE
 • Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE
 • Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE

Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE

Размер: 10.2 х 3.1 m

производител:SankyoAlumi
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:удължен на 10 години
Алуминиеви подслон за две коли в дължината на 10.2 m широк х 3.1 m Shelter е самоносеща и не изисква анкериране към сградата. 
Кафяв цвят дизайн показани по-долу, покриви пълен лексан опушен цвят. Четири носещи колони. 

Shelter първоначално е бил поръчан за клиента. Сега е в продажба с отстъпка от 90 хиляди души. CZK. 
подготовка Строителство план пред събранието може да се изтегли ТУК
 

Přítstřešků изграждане на алуминий е анодизиран алуминий. Покриви под формата на твърдо Lexan, която изглежда като стъкло. Покривни има отлични изолационни свойства, 100% UV (UVA) и 75% IR (защита срещу UVB облъчване). Приютите са единствената в Чешката република сертифицирани от TÜV. Това не е китайски копие, но оригиналните японците с гаранция от 10 години. 
 
Приютите са доставени като свободен монтаж и в случай на интерес, включително и до ключ монтаж над Чехия и Словакия. 
Цената на монтажа зависи от вида на подслон и начина на монтаж - средно по 15 000 CZK без ДДС. Инсталацията е възможно по два начина - пряко или бетониране в изкопа използване стоманени фланци, които са закотвени върху химичната анкера в предварително подготвена основа. Инструкции за инсталиране Серия MLC изтеглите ТУК

За повече информация се свържете с нас, ние ще Ви изпратим точна доставка на цена до ключ, включително инсталация. 
 

Rust, мухъл или мъх нямат шанс. Дълготрайна красив външен вид е гарантирана. Поликарбонати покривни също е снабден с ефективно UV филтър с почти 100% UVA и UVB защита на 75%. Голям плюс е високата светлинна пропускливост материал. Така че не само защита на вашия автомобил от прегряване на интериора, така че винаги ще се чувствате комфортно, също така предотвратява избледняване на боята и озарява цялата площ приюта. Алуминиеви приюти имат капацитет (в зависимост от вида) от 60 до 150 кг / м2 и се противопоставят ветрове буря или ураган. 

 

Napsat dotaz na prodejce
 • Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE
 • Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE
 • Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE
 • Алуминиеви навес за 2 коли MLC INLINE
Обща оценка
100 %
1 класиран на клиенти
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.