категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Дървена къща 300x200cm - двойна врата

Дървена къща 300x200cm - двойна врата

комплект гледане на деца
Искам да бъда информиран:
!
!
(С ДДС)
Изпратено успешно!
производител:Една търговска
наличност:по запитване
гаранция:2 години
Garden къща със застроена площ от 6 м2 и двойна входна врата, която е особено подходяща за съхранение на градински принадлежности и инструменти.

Цената е за базовата версия и без инсталация. Цена за транспорт насоки само върху неговата цена предварително моля.
 
Изяснява, следователно, че е нормална част от всички стандартни градински къщи и павилиони, разбира собственото си тяло на дървени къщи , изработени от качествен смърч рендосани профили изисква сила, тогава настилки германските водоустойчиви OSB3 дъски (производител Glunz или Egger), евентуално направени от водоустойчив подови панели DURÉLIS (внос Белгия), както и пълен набор от крепежни елементи, изработени от жълто поцинковане дръжки AL + AL + етикети секретни заключване на вратите с ключ, както и на свързаните с тях покрив хидроизолационни покрития (лепила черен Asphaltboard) касети и разбира подробно цвят печатно ръководство. Всичко, съдържаща се тук, е включено в основната цена на продукта.
 
Други аксесоари - качествени покрития, импрегниране, покритие, обшивка пълна, товари и монтаж са възможни при допълнително заплащане. Цените на тези добавки при поискване.

спецификации:

 • разгъната застроена площ: 6 m2
 • ширината на жилищната площ: 3000 mm
 • Дълбочина жилищна площ: 2000 mm
 • дебелина на стената: 18 мм
 • височина на стената: 2100 mm
 • обща височина на щита: 2900 мм

Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Дървена градинска къща Рен 4x3mНай-продаваниБезплатен подаръкДървена градинска къща Рен 4x3m
5 409 BGN 4 160 BGN
Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.