категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Камък за печене на пица и хляб Ø32cm
  • Камък за печене на пица и хляб Ø32cm

Камък за печене на пица и хляб Ø32cm

комплект гледане на деца
Искам да бъда информиран:
!
!
(С ДДС)
Изпратено успешно!
наличност:по запитване
Глинени плоча от специална смес от силиций, магнезий и алуминий, за да издържат на изключително високи температури, където други общи глинена плоча пукнатина. Всички използвани материали са напълно безвредни. Също така е в състояние да абсорбира влагата от готови храни и създава NAA служи допълнително хрупкави.

спецификации:

  • Идеален за приготвяне на хрупкави пици, пайове, пълнени обороти, но и хляб
  • Изкуствен изключително огнеупорни камъни
Napsat dotaz na prodejce
  • Камък за печене на пица и хляб Ø32cm
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.