категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат

Трайни мобилни дома 36 m², експонат

производител:Rekers
наличност:Средните 3-10 дни
гаранция:удължен на 10 години

Мислите, че планират свой собствен мобилен дом точно по ваш вкус. Ние уважаваме вашите изисквания, независимо дали по отношение на размерите на сградата, местоположението на прозорци, врати, бояджийски покрития и кокошки етажа. Освен бетонови продукти от немската фирма Rekers GmbH, което правим подвижни къщи и сглобяеми конструкции и на SIP панели, cementovápených тухли и други материали, виж по-долу.
 
Mobile дома може да се използва за живеене така и за офис, място за съхранение, в магазина просто нещо, което трябва. Безспорният предимство на мобилни къщи е лесно да се движат. С нашите превозни средства, бързо се движат с цялата къща и където и да е в цялата страна.
 
Mobile за изложби целогодишно къща, която виждате тук, е изработена от високоякостна сглобяема стоманобетонна. Конструкцията е образуван от два модула с размери 3x6 m, обща площ от 36 m2.
 
Всяка бетон модул е изолиран полистирен огнезащитни с дебелина 10 cm. По отношение на разходите за отопление, всички наши сглобяеми къщи с ниска енергия благодарение на врати и прозорци с троен стъклопакет. Мобилни модулни къщи могат да бъдат в съответствие с нуждите, по всяко време и в други конкретни модули. Конструкцията може да бъде удължен за неопределено време по същество, единственото ограничение е максималният размер на един модул и е ограничен от възможностите за автомобилен транспорт. Цялата структура могат лесно да бъдат превърнати във всеки един момент, когато имате нужда от него, благодарение на стоманената конструкция твърдо вещество, което се инсталира индивидуален сглобяема стоманобетонна.
 
Изграждането на мобилен дом през цялата година сглобяема стоманобетонна премахва мокри процеси. За засаждане ще бъде достатъчно фундаменти в предната и задната част.

При поискване е възможно да се направи подготовка за врати, прозорци, електрически и водоразпределителни системи и др. Възможна е и пълен тоалетни принадлежности, включително тоалетни, баня с душ и др.
Разширение е възможно по всяко време. Срокът за доставка на потребителски модули е 8-12 седмици от поръчката.
 
За доставка, е необходимо да го място, достъпно за транспортни средства тежки машини под формата на строителен кран направи. Цената е без транспорт. Транспорт цена се определя от пробега.
 
 
Изложба сглобяеми къщи могат да дойдат на живо гледка към нашия шоурум в Tehovci близо до Прага. Повече ТУК . шоу целогодишно мобилен дом с използваема площ от 36 m 2 подскажат с предварителна уговорка, той се намира в близост до изложбената площ Hobbytec. 

Красива целогодишно живеене къща с площ от 36 м2 (6x6m) с възможност за удължаване с допълнителни модули според който е възможно да се движат в цялата страна. Тя е с високо качество панелни традиционен германски производител Rekers GmbH.
 

Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

 
Къщата е изградена от високоякостни бетони, включително на пода и тавана. Къщата е много лек, има много изолиращи прозорци и врати, за допълнителна изолация 10 cm с полистирен завърши електрическа инсталация и осветление, както и хип покрив и троен стъклопакет. Строителството не изисква леене бетонна плоча фундаменти само в предната и задната част. Строителство е възможно в бъдеще да разшири съществуващите и достъпно коригирана, ако е необходимо. Вътрешният режим може да бъде завършена с тоалетна, баня и др.  За да видите демонстрации на виртуални разходки с помощта на конкретни модули Rekers GmbH, моля, кликнете ТУК
 

 

Снимката на Rekers конкретни модули. Къщата се състои от два модула 3x6m.

 

 

 

Информация за кастинга:

 • Предварително подготвени база за монтаж на мобилни модули винаги се приготвя само в предната и задна модули. Примерен бетон dvojmodulu мобилен офис с площ от 36 квадратни метра.

 
 • Кастинг бетонови модули се извършва чрез строителен кран на базата на предварително уговорено.
 

 
 • След изливане на бетон модули Rekers простира поставяне на прозорци и врати в подготвени дупки. Отделните модули могат да бъдат допълнително Изолирайте. След изолация, разбира се, последвано от стречинг и последен слой открит шпакловка, боя при поискване.
 

 

Napsat dotaz na prodejce
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
 • Трайни мобилни дома 36 m², експонат
Обща оценка
80 %
4 клиенти класиран
 • 3 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 1 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.