категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите
 • Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите
 • Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите
 • Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите

Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите

производител:SankyoAlumi
наличност:30 дни
гаранция:2 години
Алуминиеви пергола серия ще постави Тераса ъгли за ежедневна почивка, независимо дали за четене на книга или за събиране с приятели. Тъй като това е самоносеща и могат лесно да бъдат монтирани навсякъде.
Можете да го използвате, за да подслон или вход навес към балкона. Пространството между пергола и стената може да бъде запечатана с печата.
 
Pergola конструкция е алуминий, който е преминал през специфично регулиране известен като анодиране, в която най-горния слой е материал, обработен така, че материалът не е предмет на корозия. Дизайнът на цвят е сиво, кафяво или бронз.
 
За перголи покриви, ние избрахме пълната лексан, известен най-вече като изключително издръжлив материал, подходящ за остъкляване. Ясно представяне стъклопакет много добре пропуска светлина и предпазва от вредните ултравиолетови лъчи. Покривни благодарение на него приятно засенчена тераса. Също така е възможно да се изработи прозорци за млечни продукти или дим.
                                                                                                                                                
Перголи Тераса серия са стандартизирани и не могат да бъдат редактирани или променени техния цвят. Таблица на размерите, в които произвеждат пергола може да се разглежда по-долу.
Цена на картата е с размерите на 190x130 см.
 
Доставка перголи предоставят или чрез куриер, без инсталация или по заявка на доставка, включително инсталация. Монтажът се извършва по два начина. Бетониране, в предварително оформени дупки и монтаж на предварително приготвените бетонни стъпала.
Obrouskou предимство перголи Тераса е уникална конструкция система, която не трябва да се закрепва към перголи стената. Pergola е самоносеща и може да бъде открит монтаж към стената без първо да закрепите! Пространството между пергола и стената могат да бъдат покрити с уплътнение, както е показано по-долу. 
 

Благодарение на уникалния дизайн може да бъде използвана като подслон пергола във вътрешния двор, навес или подслон на входа на балкона. 
 

Доставка перголи предоставят или офис чрез куриерска служба, без инсталация или по заявка на доставка, включително инсталация. Монтажът се извършва по два начина. Бетониране, в предварително оформени дупки и монтаж на предварително приготвените бетонни стъпала. 
  
Napsat dotaz na prodejce
 • Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите
 • Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите
 • Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите
 • Алуминиеви вестибюл, без първо да закрепите
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.