категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Дървена градинска определен ALAMAK 4+

Дървена градинска определен ALAMAK 4+

комплект гледане на деца
Искам да бъда информиран:
!
!
(С ДДС)
Изпратено успешно!
производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Дървена градинска определен ALAMAK на лукс махагон, устойчиви на атмосферни влияния. В таблицата не е избухнала при 150 см вариант и се разпространява със скорост до 200 см. Столовете са регулируеми в седем позиции. Мебели също е оборудван с качествени мебели, което гарантира дълъг експлоатационен живот. А специални винтове, които могат с течение на времето просто затегнати.

Махагон сега се използва за облицовка и дърво палуба луксозна яхта. Естествен махагон има светло кафяв оттенък с нотки на розов и червен. Бавно с времето потъмнява до дълбока червеникав оттенък. Това е много рядко дърво. Поради това, дървеният материал, използван за тези мебели, произведени в съответствие със строгите защитни разпоредби.

спецификации:

  • комплект включва: 1 сгъваема масичка Caph, 4x регулируеми стол Бахами
  • размери Таблица: 150/200 х 90 см

Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.