категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Алуминиева регулируема стол Некар
 • Алуминиева регулируема стол Некар
 • Алуминиева регулируема стол Некар
 • Алуминиева регулируема стол Некар

Алуминиева регулируема стол Некар

комплект гледане на деца
Искам да бъда информиран:
!
!
(С ДДС)
Изпратено успешно!
производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Търсите Качество регулируем стол с Модерен дизайн. Некар стол е най-добрият алуминиев стол, който ние предлагаме! Frame столове СА Прах, устойчиви лак и ядро от висококачествен текстил плат, гарантираща приятна място за сядане. Столът е оборудван със система за мулти-позиция, която предлага до 6 позиции.

Лека, б в Почти здрава без Е Поддръжка алуминий мебели с textilene. Textilene се използва за сядане и подкрепа на част от мебелите и доставките за максимален комфорт. Качествени заварки, с достатъчен набор от дебелината профили, перфектен завършек и качество textilene позволява използването почти без поддръжка на открито и закрито в продължение на много години.

параметри:

Тегло (кг):5.10
Размери (см):67 х 62 х 110
Размери на опаковката (см):64 х 18 х 90

Downloads:
Гама за Предложим Пълна Вашата градина МОЖЕ Да бъде намерена ТУК


Napsat dotaz na prodejce
 • Алуминиева регулируема стол Некар
 • Алуминиева регулируема стол Некар
 • Алуминиева регулируема стол Некар
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.