категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Касета навес с общи оръжие

Касета навес с общи оръжие

производител:STOBAG
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:удължен до 5 години
RESOBOX BX8000 е напълно оформен навес , специално разработен за засенчване големи тераси. Уникален модел Материал на корпуса и предпазва пантите в затворено състояние от метеорологичните условия. С невероятна дължина 18 m (с 6 оръжие) и максимална изхвърля четири метра може засенчват RESOBOX повърхност над 70 m2. променлива система скоба позволява лесен монтаж на стена или таван. Тъй като завеса и маскиране служи допълнително задействат наречен Plus. Също така е възможно да поръчате допълнителен автоматичен контрол на вашата касета тента .

спецификации:

  • Размер: 300 х 145 см

Цени на други размери са по-долу. За точна цена, моля свържете се с нас.

Повече информация на тел. 840 810 810 или info@hobbytec.cz

В цената е включена стандартна скоба за закрепване към стената и с електронни спирки на двигателя.
Други размери са дадени в таблицата по-долу.


За точна цена, моля свържете се с нас.

Повече информация на тел. 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.