категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Бетон модул Ekonom 18 квадратни метра, предназначен за редактиране
  • Бетон модул Ekonom 18 квадратни метра, предназначен за редактиране

Бетон модул Ekonom 18 квадратни метра, предназначен за редактиране

комплект гледане на деца
Искам да бъда информиран:
!
!
(С ДДС)
Изпратено успешно!
производител:Rekers
наличност:30 дни
Модулни системи опростят работата на строителите и ви спестява време. Благодарение на сравнително широка гама от различни размери на модули, лесно да се променят и лесно разширяване са сред най-популярните дизайн на сградата. Мобилни модули могат да бъдат използвани за изграждане на всякакъв вид обект, от офиса в склада до точката на продажба. 
 


Повече информация на тел. 840 810 810 или info@hobbytec.cz 
Посещението е възможно след споразумение. Непосредствено на разположение, можете веднага да живея!

 
Мобилни модули от сглобяеми бетон, измерващи 3x6 метра от немската фирма Rekers GmbH принадлежи към категорията на мобилни структури, за които не е необходимо да се справят с разрешения за строеж. Също така, не се реши на основната плоча, както е в случая на класически сгради. За правилното поставяне на земята, с изграждането на мобилни модули от 25 квадратни метра е достатъчно уведомление за строителството. Не е нужно да забави други важни неща, като в случай на класически сгради. Изграждането на модул отнема само няколко часа. Тя се основава на премахването на модула от колата и раменните колани върху основата.  

Всеки модул стена е 100 mm изолация огнезащитни полистирол, което дава възможност да се възползват от делата в по-студените части на годината, без да жертвате комфорта.


 


Повече информация на тел. 840 810 810 или info@hobbytec.cz 
Посещението е възможно след споразумение. Непосредствено на разположение, можете веднага да живея!

Napsat dotaz na prodejce
  • Бетон модул Ekonom 18 квадратни метра, предназначен за редактиране
Обща оценка
100 %
1 класиран на клиенти
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.