категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Garden къща Shed Lifetime Starlet
  • Garden къща Shed Lifetime Starlet

Garden къща Shed Lifetime Starlet

производител:живот
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Ексклузивни къщи градина в най-високо качество от топ US производител Lifetime, която ще привлече уникален дизайн и отлична изработка.

Поради конструкционна стомана и двойни полиетиленови стени на къщата градина напълно без поддръжка и е изключително издръжлив. Тя е предназначена за целогодишно ползване, както и благодарение на носимоспособността на покрива 115 кг / м2 лесно могат да се справят с много сняг.

Това е една ефективна и високо естетическо решение за съхранение на градински инструменти , къмпинг мебели и други, които искат да се предпазят от лошото време.

спецификации:

  • Размери: 137x213x226 см
  • Площ: 2.97 m2
  • Тя включва: един рафт, две ъглови етажерки, багажник прозорец дължина вила, две дюзи


 
Napsat dotaz na prodejce
  • Garden къща Shed Lifetime Starlet
Обща оценка
100 %
2 клиенти класиран
  • 2 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.