Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Многогодишно сглобяема къща LOUIS 60 m², изработен от скандинавски бор, целогодишно за използване със стени с дебелина 44 mm, което означава, издръжливост и комфорт при всякакви метеорологични условия. В сглобяема къща е една от най-компактните и много просторни варианти за тези, които търсят изобилие от пространство и уединение.

Входът е покрит. Входната врата води към коридора, от която можете да стигнете до всички четири стаи в къщата. В дясно има на входа на най-голямото помещение от които може да се превърне в сърцето на къщата, където можете да се готви и да се отпуснете, докато гледате любимите си филми. От тук можете лесно да се върнете обратно в коридора, можете да продължите направо на размерите на помещението и мястото определена, баня с тоалетна. От лявата страна има две големи стаи по същия начин, идеални за спалня или кабинет. 
 
 
Ако решите да използвате къщата за целогодишно живеене, настаняване на гости и други подобни, може да бъде обогатен с изгорял минерална изолация.  
 
Покривът на дървена къща е проектирана гладки притокът на вода дискретен улука тръби. Подови и покривни плоскости са предназначени език-жлеб система, която се характеризира със стабилност и безпроблемна работа. Прозорците и вратите са пълни с двоен стъклопакет. Външни ролетни щори могат лесно да предоставят интимност, безопасността и намаляване на разходите за отопление.

  

транспорт:

 
LOUIS сглобяема къща сами можете да се съберат или да ни се монтира.
 
 • Доставка без инсталация: дома достави непалетизирани куриерски - трябва да осигури пространство за влизането на камион и след това съставът на палети.
 • Доставка включително инсталация: Доставка се таксува отделно.


Downloads: 


 

Имам нужда от разрешение за строеж?

Информация по проблемите на разрешение за строеж , е описан в статията ТУК , където можете да научите за времената, когато имате нужда от разрешение за строеж.

 

Строителство готовност:
 

За увеличаване на закрепването и безопасност изисква клиентът е приготвил подходяща основа за строителство. Най-бетонна плоча или бетонна основа (куб). Необходимо е да се подслони стои на равна, твърда и стабилна повърхност.
  
  

 
 

 

 


Повече информация за 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.