категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Монтаж Naos 6+
  • Монтаж Naos 6+

Монтаж Naos 6+

комплект гледане на деца
Искам да бъда информиран:
!
!
(С ДДС)
Изпратено успешно!
производител:Една търговска
наличност:разпродаден
гаранция:2 години
Търсите наистина високо качество, луксозен и модерен вътрешен двор. Garden определен Naos е таблица на стабилна метална конструкция, с трайни прахово снабдена боядисани в Тъмно сив цвят и плюшени столове с textilene е перфектният избор. плота на масата е изработена от 5 мм закалено стъкло. 6 стола също е с прахово покритие стомана, която се допълва от качеството textilene. Черта на английски Безспорно Доминираща Заявката този Доклад Е на английски ИЗГОДНА вярно Качество цена!

спецификации:

  • Председател (wxlxh) 55 х 70 х 91,5 см
  • таблица (wxlxh) 151 х 95 х 71 см

Downloads:

 
Napsat dotaz na prodejce
  • Монтаж Naos 6+
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.