градинарство


 
Преди това е възможно да се засадят в градината растения, дървета и храсти трябва да преминат озеленяване. Ако всичко е направено правилно, ще получите красива и функционална градина.
 
За повече информация се свържете с нас 
Тел. 840 810 810 или info@hobbytec.cz
 

Edit подценяваме градината

При изграждането на градина от градините често се подценява. И все пак именно тези корекции да вземат решения за това как нашата градина ще изглежда и какво ще изпълни функцията. Ако корекции не се извършват правилно, тя може да помогне в бъдещата им усложняват живота. Препоръчително е да се свържете с професионалисти, които правят корекции преди изграждането на основите на къщи и следователно да доведе до успешен край.

Какво е необходимо, за да държи под око

По модела на терена може да се отрази пълната функционалност на градината. Редактиране градини изисква отлична изветряне собственост, така че водата се оттича от земята, вместо да създавате още преовлажняване място. Помогнете да изградим дренажна или в канализацията. Вода също не може да работи до къщата, за да държи под око на разпределението на оригиналните почвени слоеве.

Edit градина в стъпки

Първата стъпка е груби озеленяване градини. След строителство е над земята, разстилане podorniční почвата и след това лежеше на почвата. Слоевете трябва да бъдат оформени, за да служи като база за озеленяване. Следващата стъпка е премахването на големи камъни, отстраняване отломки и други отпадъци от сградата. Следващата стъпка е да се създаде морава и затягане на полето до крайната форма.

Теренът се втвърди

Наклонен терен е необходимо да се втвърди. Различна височина на терена трябва да са лесно достъпни и в такива случаи е необходимо да се изгради на стълбището. В наклонен терен ще използва изграждане подпорни стени или тераси. Бетонни блокове помагат за създаването на стълбища. Има и много палисади и каменни стени, които държат по склона и да го правят интересен.
 
За повече информация се свържете с нас 
Тел. 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.