За нас

С продажбата започнахме през 2012 г. като Чехия семейна фирма с един прост, но ясна цел - да предоставят на клиентите си само най-висококачествени продукти и професионални услуги на разумни цени. Оказа се, че това е правилното решение. 
Чрез автокъща имаме през 2013 г. също ще разшири обхвата на Словакия. Избрани продукти се внасят директно от производителите по целия свят. От 2013 г., избран продукти под собствена търговска марка Един Trade®.  

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват качествени решения в сегмента за дома и градината с годишен оборот от над 500 милиона, - CZK в Централна и Източна Европа. 

Ние доставяме по поръчка, съобразени продукти (сглобяеми къщи, дървени къщи, навеси, зимни градини, гаражи, перголи, и т.н.) и на "кутия" крайни продукти на световноизвестни продукти, които са налични за незабавна доставка. Потребителски продукти се доставят включително до ключ сглобяване в целия Чешката и Словашката република, Германия и Австрия. В Чешката република, ние предлагаме подготвителни или довършителни работи. Доставките извън тези страни ние можем да предоставят на споразумение. В момента ние търсим подходящи бизнес партньори за следните чужди пазари: Полша, Словения, Хърватска, Полша, Украйна, Италия и Франция. 

В същото време един от малкото, които продават демонстрирането избрани продукти за сравнение със собствените си очи и в нашите магазини и търговски центрове. Ние работим на най-голямата демонстрация центъра в Чехия - близо до Прага, Бърно и Краловохрадецки. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин Hobbytec.cz

Важни събития от нашата история и нашето развитие. 

  • 2012 г. - Откриване на бизнес, или да придобие изключителен ochodního представлявана от световните производители.
  • 2013 г. - Откриване на центъра на демонстрация в Tehovci Рика и започнете да продавате на Службата словашки чрез собствен Hobbytec SK SRO на компанията 
  • 2014 - Регистрация на собствени марки Един Trade®. Започнете да продавате избрани продукти на големи търговски вериги.
  • 2015 г. - Значително увеличение на оборота в сравнение с предходната година. Работещи магазин www.hobbytec.cz Разширяване на предлаганите продукти повече от 10 хиляди души. елементи. Увеличаването на инвентаризация и укрепването на екипа за продажби. Работещи магазин в Словашка версия www.hobbytec.sk , завършване на полската версия www.hobbytec.pl завършването на строителството на новите съоръжения на компанията. Създаване на нов талисман и нов redesing нашите проекти.
  • 2016 - Откриване на втория пример в центъра на Краловохрадецки. Разширяване на пространството за съхранение на повече от 3000 m2. Работещи в магазина на английски, немски, български, хърватски, унгарски и словенски версия. 
  • 2017 - Откриване на третата демонстрация център в Бърно. Начало на строителството на сглобяеми и каравани под частен етикет Hobbytec Начало. Започнете нова CRM за управление на инвентара и управление на поръчки. 

Често ме питат: Как е, че, да процъфтяват в този момент е? Какво те кара да се различава от другите?

Нашите усилия е да се гарантира пълнотата и качеството на услугите. В нашата оферта са продукти на световни и местни производители в целия сегмент на най-евтините продукти в ценовия диапазон от няколко хиляди до първокласни продукти производители в света. Избрани продукти се доставят в рамките на Чешката република и Словакия, включително операции по сглобяване в ключа.

Ние постоянно се стремим да подобрим качеството на нашия набор от услуги, базирани на вашите нужди и желания. Непрекъснато разширяване гама от продукти и активно да адаптираме нашите услуги на Вашите изисквания. Популяризиране сред конкурентите, от които ние се различават обединяват усилията си експерти, недвижими и функционална визия и цялостното качество на набор от услуги. Благодарение на нашето сътрудничество с най-добрите партньори да станат лидери в това, което правим. Избрани продукти се продават под търговската марка Един Trade®. Това е концепцията за нашата компания.

Мирослав Green - главен изпълнителен директор