категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²
 • Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²
 • Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²
 • Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²

Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²

производител:Hobbytec Mobile
наличност:30 дни
гаранция:удължен на 10 години
В началния едногодишната серия мобилни Superior 40 м 2 с фронтон покрив може да се живее веднага. Къщата се намира в центъра на изложба в Tehovci Рика. Сградата е структурирана така, че да може спокойно обитават едно младо семейство. Изграждането на мобилния дом е възможно по всяко време на годината, когато строителството се използва изключително от сухи процеси. Освен това, можете лесно да конвертирате вашия дом на едно място, където имате нужда от него, за да ремарке.
 

При влизането си в къщата влезете, първо в коридор, от който можете да стигнете до всички стаи в мобилен дом. От дясната страна е по-голяма стая, идеален за всекидневна свързана с кухнята. Точно срещу входната врата е вратата на банята с тоалетна и в лявата част на вратата към следващата, малко по-малък, стаята. 
Благодарение на дизайна на светлина габарит стомана сграда е целогодишно мобилен дом серия Superior много здрава и стабилна и може да се справи транспорт. Структурата след това са монтирани SIPsCZ индивидуален строителни модули, които се състоят от две OSB панели и вътрешен изолиращ слой от самогасящ полистирол. Благодарение на къщата не е колебания в температурата и влажността вътре в сградата не засяга термична устойчивост на структурата.
 


Superior мобилен дом ще се радваме да Превеза навсякъде в Чехия. За транспортирането и изграждането на къща ние се нуждаем от място с достъп до автомобил с ремарке и строителен кран. Ние изчисляваме разходите за доставка в зависимост от разстоянието и затова не са включени в цената. Обикновено, транспортирането и монтажа на приблизително идва около 20-25000. CZK. 
 
 
  
Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Napsat dotaz na prodejce
 • Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²
 • Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²
 • Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²
 • Mobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.