категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка
 • Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка
 • Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка
 • Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка

Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка

производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години

Сглобяеми гаражи с фронтон покрив се вписва перфектно дори и на места, където плоския покрив изглеждаха объркващи. Благодарение на мазилката е неразличима от околните сгради. За придобиването на сглобяеми метални гаражи обикновено не са необходими разрешителни за строеж и основната плоча. Гараж служи не само за да паркирате колата си, можете да го използвате като склад или работилница.

Строителство е много бърз, новата си гараж, можете да започнете да използвате на следващия ден. Сглобяеми гаражи, за разлика от тухлен гараж строителство по всяко време, след като се премести на друго място. Забравете за дългото чакане за завършване на строителните работи и взискателна да комуникира с множество доставчици. Гараж ще построи до ключ, просто се подготви строителна площадка или строителен готовността да споделите с нас.

Вашият автомобил ще бъде в метален гараж напълно защитен от атмосферни влияния и nenechavýma очите на крадци.

Остър покрив с капацитет от 125 кг / м ² могат да се справят почти всяка атака на сняг. Перфектен дизайн и структурни характеристики са документирани професионални сертификати. Всички стоманени части са поцинковани клас, те са устойчиви на корозия и по този начин да допринесе за дългия живот на гаража. Сглобяеми гараж издържат на най-взискателните условия.

 

Допълнителна информация:

 Повече информация за montovana-garaz.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка
 • Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка
 • Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка
 • Сглобяеми гаражи с фронтон покрив и мазилка
Обща оценка
100 %
1 класиран на клиенти
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.