Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Ground винтове дома серия А2, А2 трябва да са подходящи за изграждане на ограда в градината. 

Ground винтове са стабилно решение за закрепване тъкан градина парцел.Благодарение на увеличения диаметър на винта на земята изгради основите на огради и порти на мека почва.Вижте инструкциите за монтаж на естествен акумулатор - това е лесно за един човек.Natural Twist винта в земята с помощта на ключ, и да приложат към горната част на ограда с три ядки.
 • спецификации:
 • Тегло 2.2 кг
 • Джек L - 10 х 15 см
 • Обща дължина 65 см
 • дължина Тема 25 см
 • 6 см
 • Дебелина на стената 2 mm
 • Почва твърда почва
 • Заредете ниско натоварване
 • Техническата името Ø60 ↕650 ↨250 L100
 

Какви са основните предимства на земни винтове?
 
За предпочитане въз основа на наземните винтовете са значително спестяване на време, в сравнение с бетониране: до 40-80%. Основи семейство дървесина Къщата може да бъде завършен в рамките на един ден, което е особено ценена от нашите клиенти, защото в същия ден, можете да продължите с допълнително строителни работи. Нашата компания също така предвижда изграждане на земни винтове. Техният живот в нашия климат достига най-малко 50 години.

 
За какво сгради са подходящи за наземни винтове?

 
Качеството на основите на сградите често е един от най-важните фактори при функционалността и издръжливостта на сградата. Сегашната тенденция в строителната индустрия са основите на сгради земни винтове. Те се върти надолу в земята и смаже почвата към страната, като по този начин се постигне значително подобрение. Ground винтове така считат за безопасни и надежден метод за изграждане на фундаменти.
 
Когато основите на сгради върху земята винтовете е необходимо да се помисли върху следните фактори:
· Носимоспособност и типа на почвата.
· Диаметър на земята ...

 
Ground винтове - Алтернативни бетониране
 
Ground винтове са екологичните основи на сгради, с минимална намеса в чувствителните ландшафт и сгради се вписват в околната среда. Това е продукт на нормален стоманена конструкция повърхностно-третиран с цинк, който служи като хидроизолация.
Предимството на използването на земята винтове е ниско екологично въздействие върху околната среда и ниско отпечатък СО2. При изграждането на основите на земята винтове не съществува строителни отпадъци. 

 
Какъв тип почва е подходяща за прилагане на земни винтове?
 
Ground винтове се дължат на неговите характеристики, подходящи за всяка среда. Ground винтове с диаметър 6 см са подходящи за твърда и твърда почва, с диаметър 7 см е подходяща за по-мека почва. С диаметър 7,6 cm, 9 см и 10.8 см свойства на почвата вече играе решаваща роля. Повишените изисквания към комбинации за стабилност и натоварване, са обхванати от естествена обща дължина на винта, дължината на участъците с резба и средната земята винт.


Какво е животът на земни винтове?
 
Ground винтове е продукт от обикновена стомана, повърхностно обработен с цинков, чрез което има предимството на висока износоустойчивост. Нашата фирма предлага удължена гаранция от 5 години с гарантирано връщане на парите, когато е оправдано оплакване.
Промишлени поцинковане някога през живота си поцинковани продукти в продължение на 50 години.
 
 
Какъв товар е подходящ за наземни винтове?

 
Допустимо натоварване зависи от вида и плътността на почвата. Обикновено, се разрешава по-трудно почвата, толкова по-голям товар.
В основата на всяка структура да бъде местен оценка на устойчивостта на почвата и разпределението на сградата на натоварване до разумен брой на винтове. Приблизително стойност глинеста почва е 50,000 N (5000 килограма) на налягане и 25 000 N (2500 кг) в напрежение.

 
С какво точност може да се приложи към земята винтове?
 
Почвата е хомогенна, е възможно да се прилагат земята винтове с по-голяма точност. Въз основа на опита на монтаж на нашите клиенти, наземни винтове отклоняват средно по 0-4 см в хоризонталната равнина и 0-4 ° във вертикална равнина. Чрез проектиране на винта е естествено, но ако е необходимо може да се опре на земята част от изграждането на 4 °, като по този начин се гарантира абсолютна вертикално положение на конструкцията на сградата. 

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.