категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Сглобяеми гараж с плосък покрив и мазилка
 • Сглобяеми гараж с плосък покрив и мазилка
 • Сглобяеми гараж с плосък покрив и мазилка
 • Сглобяеми гараж с плосък покрив и мазилка

Сглобяеми гараж с плосък покрив и мазилка

производител:Една търговска
наличност:30 дни
гаранция:2 години

Сглобяеми метални гаражи с мазилка Меиса перфектно се вписват в градската тъкан, през мазилката е неразличима от редовна строителство. Те са мобилни, те могат лесно да се прехвърлят от едно място на друго. Можете да избирате от единични или двойни версия. Сглобяеми гаражи могат да се разделят с помощта на преграда, така че да получите отделно помещение за съхранение или създаване на магазин.

Сглобяеми гаражи могат да бъдат поставени в по-трудно достъпни места. С широка гама от размери, можете да изберете и гараж, който най-ще отговаря на определено място.

Гараж се доставя под ключ, само се подготви мястото, където гаража стои, или да завърши строителството готовност да споделите с нас. За изграждането на сглобяеми метални гаражи обикновено не се нуждаят от разрешение за строеж или плоча. Монтаж обикновено се прави в един ден, вие сте готови за използване.

Всички стоманени части са поцинковани добре, така че те да са напълно защитени срещу корозия. Плосък покрив може лесно да се справи с натиска на снега през зимните месеци (капацитет 125 кг / м2). 

Допълнителна информация:

 

Повече информация за montovana-garaz.cz 
Napsat dotaz na prodejce
 • Сглобяеми гараж с плосък покрив и мазилка
 • Сглобяеми гараж с плосък покрив и мазилка
 • Сглобяеми гараж с плосък покрив и мазилка
Обща оценка
100 %
2 клиенти класиран
 • 2 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.