Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Сглобяем двуетажна къща LOUNGE се оказва, живеещи в дневния си радост. Къщата разполага с три стаи, които са проектирани така, че да може спокойно обитават една млада двойка. Използване на сглобяеми къщи, но не знае граници. LOUNGE 59 m2 може да се използва за офис или работилница. Куполната покрив с дървени греди и външни декоративни дървени ламперии форми на забележими на пръв поглед, типичен стил за тази серия. 

При влизането си в първата къща стигнете до частично покрита тераса, идеална за сядане с близките си хора и приятели. Входната врата се очаква най-голямата стая в къщата, предназначени за всекидневна с напълно оборудвана кухня. От дясната страна е една стая, която е неговото местоположение и размер очевиден избор за банята с тоалетна. От банята в правилната посока е по-малка стая, подходяща за спалнята, например.
 
 
  
Структурата се състои от система SIP панел, който може да се рециклира. Панелите се състоят от две OSB панели, включително слой от експандиран полистирол, който служи като носеща плоча, и по-специално като изолация. Това е материал, който в голяма степен изолира топлина, звук и устойчиви на огън и влага.


 

При поискване, ние сме в състояние да изпълнява различни проекти, които клиентът сам консумативи. В допълнение, ние предлагаме строителство на къщи почти всички от най-големите консултанти, G-обслужване, което ние партньор. Ние предлагаме пълно обслужване от проектирането до изграждането на къщи под ключ.  
 
Пространство, за да се изгради къщата си с радост ще се подготви, да предостави земни работи, включително връзки. Алтернативно, изпълнява и довършителни строителни и необходимо озеленяване, или дори година за настилане.
 
Проектна документация в малка форма, за да получи предварителното изявление на Сграда безплатно изтегляне в PDF формат
 Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.