Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Алуминиеви пергола серия ще постави Тераса ъгли за ежедневна почивка, независимо дали за четене на книга или за събиране с приятели. Тъй като това е самоносеща и могат лесно да бъдат монтирани навсякъде.
Можете да го използвате, за да подслон или вход навес към балкона. Пространството между пергола и стената може да бъде запечатана с печата.
 
Pergola конструкция е алуминий, който е преминал през специфично регулиране известен като анодиране, в която най-горния слой е материал, обработен така, че материалът не е предмет на корозия. Дизайнът на цвят е сиво, кафяво или бронз.
 
За перголи покриви, ние избрахме пълната лексан, известен най-вече като изключително издръжлив материал, подходящ за остъкляване. Ясно представяне стъклопакет много добре пропуска светлина и предпазва от вредните ултравиолетови лъчи. Покривни благодарение на него приятно засенчена тераса. Също така е възможно да се изработи прозорци за млечни продукти или дим.
                                                                                                                                                
Перголи Тераса серия са стандартизирани и не могат да бъдат редактирани или променени техния цвят. Таблица на размерите, в които произвеждат пергола може да се разглежда по-долу.
Цена на картата е с размерите на 190x130 см.
 
Доставка перголи предоставят или чрез куриер, без инсталация или по заявка на доставка, включително инсталация. Монтажът се извършва по два начина. Бетониране, в предварително оформени дупки и монтаж на предварително приготвените бетонни стъпала.
Obrouskou предимство перголи Тераса е уникална конструкция система, която не трябва да се закрепва към перголи стената. Pergola е самоносеща и може да бъде открит монтаж към стената без първо да закрепите! Пространството между пергола и стената могат да бъдат покрити с уплътнение, както е показано по-долу. 
 

Благодарение на уникалния дизайн може да бъде използвана като подслон пергола във вътрешния двор, навес или подслон на входа на балкона. 
 

Доставка перголи предоставят или офис чрез куриерска служба, без инсталация или по заявка на доставка, включително инсталация. Монтажът се извършва по два начина. Бетониране, в предварително оформени дупки и монтаж на предварително приготвените бетонни стъпала. 
  

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.