ПродуктиАлуминиеви пергола със стъкло Полукс

Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

 
Алуминиеви пергола в градината създава уютен кът, подходящ за ежедневна почивка и общуване с приятели и от пролетта до есента. Полукс серия се отличават с дълъг живот, най-вече благодарение на качеството на използваните материали. Монтаж алуминиеви перголи е много лесно. Ние сме щастливи да произвежда потребителски пергола и корпус с басейн или подслон за колата. Преди производство самота минава всеки пергола точен фокус на нашите техници.
 
Перголи конструкция от алуминий, която е претърпяла повърхностна обработка, ТСР. анодиране, благодарение на които материалът не подлежи на корозия, дори и след години. Стандартни цвят алуминиеви конструкции е антрацит, бял или кафяв. Цвят, но можете да изберете и да RAL срещу допълнително заплащане.
 
Такива като покриви, се спряхме на перголи Полукс серия от безопасно стъкло. Тя се характеризира с висока устойчивост на удари и удари, дръжка обстрел на градушка. В случай, че в края на краищата на щетите, не представляват опасни остри форми, които лесно могат да се режат на дете или възрастен, но прекъсвания в фрагменти с гладки ръбове, които няма да бъдат наранени. Можете да избирате стъкло с ясен, млечен или опушен завършек. Дим стъкло ще оценят най-вече на места, където е изложена през целия ден пергола слънчевата радиация.
 
Размерите са алуминиеви перголи дължина от 200 cm до 600 cm с дълбочина от 250 cm до 700 cm. Евентуалното вариант, можете да видите по-долу в нашата ценова листа.
Повече информация можете да намерите на портала с най-широка гама от перголи Чехия www.hotove-pergoly.cz или www.alu-pergoly.cz 

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.