категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
контейнери за съхранение

контейнери за съхранение

производител:Siebau
наличност:30 дни
гаранция:2 години
Нуждаете евтино съхранява, лесно да се движат на големи количества материали или стоки? Тогава сте на правилното място. Стоманени съдове за съхранение или кутии също са пряко предназначени за тази цел. Контейнерите са просторни и трайни. Контейнери защита на съхранявания материал срещу кражба ...Размери: 235 см - 609 см. Налични размери и цени могат да бъдат намерени в горния десен ъгъл. При избора на подходящия размер, ще видите точната цена. 

Повече информация може да бъде намерена на www.hotove-kontejnery.cz 

 
Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
100 %
1 класиран на клиенти
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.