категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Дървен навес AN10
 • Дървен навес AN10
 • Дървен навес AN10
 • Дървен навес AN10

Дървен навес AN10

Размер: 600 х 311 см

производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Елегантен дървен навес за автомобил ще защитава вашия автомобил от дъжд, слънце аа любопитството ви спести много време, прекарано в съдомиялна машина. Благодарение на качествените материали и безупречен повторното измерване на нашите техници навес ще струва време и безупречно. Тези модели хвърлят AN10 600x311 см е подходящ за една кола и не изисква анкериране към сградата, така че да може да се постави навсякъде. Монтаж навес е суха, което означава, че почти винаги е възможно, независимо от метеорологичните условия.
 
Неговата дървена сергия или пергола може да предложи днес в нашата 3D планиране пергола навес, навес Neola.  Вашите предложения ще бъдат щастливи да се консултира и провежда тяхното изпълнение.
 
Изграждане на навеси и перголи търговия Един от тях е изработен от слоеста дървесина. Това е много гъвкав материал, който може да бъде получен от всякакви геометрични форми на големи напречни размери и дължини. Всичко е изработен върху машини с ЦПУ. Слоеста дървесина е устойчив на вода, огън, както и разнообразие от агресивни вещества. Цвят дизайн можете да избирате от 12 нюанси на дърво.
 
Покривът е направен от поликарбонат, който е устойчив на удар, независимо дали това е падане градушка или чукане, поликарбонат остава стабилно. Друго предимство на поликарбонат е, че тя съдържа UV защита, поради което много добра топлинна и се филтрува слънчева светлина. Благодарение на него, колата си, дори и в най-голямата жега на боя няма да прегрее и да загуби своята наситеност на цветовете. Освен поликарбонат естествено отблъсне мръсотия или гъбички и мъхове нея примирие. И благодарение на навес почти без поддръжка. Покриви, можете да изберете дизайна: ясно, млечен дим. Като алтернатива, също така е възможен вариант други покривни материали.
 
Pergola на дървесина се доставя по два начина:
първи Без монтаж - поръчка по пощата компания доставя разпределени пергола, която събере себе си
втори Вносът пергола директно от нашата фирма, която пергола и професионално сглобени
 

спецификации:

 • Размери: 311 cm х 600 см
 • Цвят дизайн: дърво меню избор на цвят
 

спецификации:

 • Размери: 311 cm х 600 см
 • Цвят дизайн: дърво меню избор на цвятПовече информация за www.carportplanet.cz / www.hotove-pergoly.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Дървен навес AN10
 • Дървен навес AN10
 • Дървен навес AN10
 • Дървен навес AN10
Обща оценка
100 %
3 клиенти класиран
 • 3 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.