VIP препратки

нашите проекти

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват качествени решения в сегмента за дома и градината с годишен оборот от над 500 милиона, - CZK в Централна и Източна Европа. 

Ние доставяме по поръчка, съобразени продукти (гаражи, перголи, навеси, зимни градини и т.н.), както и "кутия" крайни продукти на световноизвестни продукти, които са налични за незабавна доставка. Потребителски продукти се доставят включително до ключ сглобяване в целия Чешката и Словашката република, Германия и Австрия. В Чешката република, ние предлагаме подготвителни или довършителни работи. Доставките извън тези страни ние можем да предоставят на споразумение. В момента ние търсим подходящи бизнес партньори за следните чужди пазари: Полша, Словения, Хърватия, Украйна, Италия и Франция. 
 

Производители, дистрибутори - предприемачи

За да се увеличи продажбите си и да си продукти и продукти съм в нашата оферта през Чехия и Словакия?И не само това. Знаем колко е вашият продукт се доставя до чужди пазари на Централна и Западна Европа.  

С годишен ръст на оборота сред най-бързо разрастващи се компании в страната. Ние доставяме разработени специално за клиента продукти и на "кутията" завърши продукти в световен мащаб и местни производители. Продуктите, които внасяме Изравняване на производителите са в наличност за незабавна доставка. Потребителски продукти се доставят включително до ключ сглобяване в целия Чешката и Словашката република, Германия и Австрия. Ние имаме нашите собствени продажби на екипа, техници и монтажници. Чешки продукти дистрибутори обикновено се доставят под формата на В / В или В / С 


Изпратете ни вашата оферта на следния адрес: dodavatel@hobbytec.cz
 

първи Списък на проекти в Чехия

втори Производители сайтове

трета Проекти в Словашката република

4-ти Производители сайтове

5-ти Проекти в Полша

6-ти Проекти в Австрия

7-ми Предстоящи проекти