категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Навес CP FLAT
 • Навес CP FLAT
 • Навес CP FLAT
 • Навес CP FLAT

Навес CP FLAT

производител:Siebau
наличност:30 дни
гаранция:удължен на 10 години
Качествени навеси за един автомобил на немската фирма Siebau разполагат няколко предимства. Първо, ние не трябва да забравяме, че производството на структури са били използвани най-доброто от поцинкована стомана. Покривът на навес и други компоненти, които по желание можете да избирате, са от най-висококачествени материали, третирани с висок клас процедури. Това ни позволява да гарантираме тези приюти за дългосрочно дълготрайност с 10 години гаранция.  Приюти може да бъде всякакъв вид до него или зад него, така че можете да получите по-голяма повърхност чадър. Можете да избирате от няколко версии с различни размери.
 
Опциите са също допълнителни пълнежи (велпапе, метални) дали да подкрепят или странични на carpotu.Те ще ви помогнат да запазите неприкосновеността на личния живот, но също така известната блокиран от слънцето. Всички аксесоари за приюти за автомобили срещу допълнително заплащане. Структура (таван) и самия покрив се предлага в цвят: бял, кафяв, антрацит.
 
Използваните материали са почти безсмъртни и защита на вашия автомобил по време на силен дъжд или снеговалеж. Дизайнът поддържа стабилно състояние, дори когато скоростта на ветровете на буря или ураган. Дъждовната вода от дренажната коритото за покрив с вграден източване.
 
 

Повече информация за www.hotove-pristresky.cz 
Napsat dotaz na prodejce
 • Навес CP FLAT
 • Навес CP FLAT
 • Навес CP FLAT
 • Навес CP FLAT
Обща оценка
90 %
2 клиенти класиран
 • 1 ×
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.