категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Алуминиеви навес DINA II PORT VD

Алуминиеви навес DINA II PORT VD

Размер: 500 х 300

производител:SankyoAlumi
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:10 години
Луксозна серия алуминиеви приюти DINA PORT II на колата в различни размери и цветове. Навеси тази серия са проектирани в по-високи ленти. Цената е за размер 5 х дължина m дълбочина 3 m.

Тези приюти изпъкват в устойчивост на натоварване от сняг - 90кг / м2!
Вятър налягане осигурява дълготрайност до около 38 м / сек.
 
Силно стабилна конструкция на алуминиеви приюти DINA PORT II е изработен от анодизиран алуминий. Покриви под формата на твърдо Lexan, която изглежда като стъкло. Покривни има отлични изолационни свойства, 100% UV (UVA) и 75% IR (защита срещу UVB облъчване). 

Shelter е самоносеща и не изисква анкериране към сградата.

Приютите са единствената в Чешката република сертифицирани от TÜV. Това не е китайски копие, но оригиналните японците с гаранция от 10 години. 
Приютите са доставени като свободен монтаж и в случай на интерес, включително и до ключ монтаж над Чехия и Словакия. 
Цената на монтажа зависи от вида на подслон и начина на монтиране. Инсталацията е възможно по два начина - пряко или бетониране в изкопа използване стоманени фланци, които са закотвени върху химичната анкера в предварително подготвена основа. 


За повече информация се свържете с нас, ние ще Ви изпратим точна доставка на цена до ключ, включително инсталация.


Пълният офертата могат да бъдат намерени в приюти hobbytec / pristreskyproauto


 


Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
80 %
1 класиран на клиенти
  • 0 ×
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.