категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Покрив за Farmer Кръгла FEAM Гараж
  • Покрив за Farmer Кръгла FEAM Гараж

Покрив за Farmer Кръгла FEAM Гараж

Подходящ за: съхранение на голям селскостопански машини, ремаркета, на помещенията за животните и други подобни.

производител:ShelterLogic
наличност:средно 2-5 дни
Mobile висок капацитет тента епични пропорции е незаменим помощ за всеки земеделски производител. Тя е предназначена най-вече за съхранение на голям селскостопански машини, сено и т.н., но професионалистите не могат да отрекат, нито като открит обор за коне и селскостопански животни
Пълен метална сглобяема конструкция се лекува с висококачествена пластмаса боя на прах DuPont гарантира отлична защита срещу корозия и по този начин дълголетие. Платното се състои от три слоя тъкан и термично свързана полиетилен с UV филтър. Платното е 100% водоустойчив, което гарантира застой животни и други неща под навес перфектна защита срещу влага и дъжд.

Размери подслон:

  • 58 квадратни метра - 8 х 7.3 х 3.7 m
Napsat dotaz na prodejce
  • Покрив за Farmer Кръгла FEAM Гараж
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.