ПродуктиСглобяем двуетажна къща HOBBYTEC ГЛАВНА 122 м²

Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Начало Hobbytec изключително предлага да продава двуетажна еднофамилна къща 6 + 1, със застроена площ от 122 m2 предлагане голямо пространство за отдих и жилища. Цената е за мини.  Точният обхват на доставките изброени по-долу. Вътрешният оформление и позицията на прозорците, и по-нататък може да бъде променен в съответствие с изискванията на клиента. С нашите дизайнер можем да обсъдим редица промени в сравнение с поставянето на пластмасови прозорци, врати и за други подробности. Ако имате намерение да се заселят в къщата наистина е за вас вариант ключ правилния избор. Това е проект, който включва в допълнение към основните ВиК и разпределителни системи, подовете и плочки в зависимост от вашите желания. Разбира се, има санитарно оборудване, като например тоалетна, мивка и душ.
 
Посочената цена на къщата е мини версия на къщата, включително и монтаж. Точният обхват на доставките за сглобяеми и мобилни домове са на разположение за изтегляне в PDF ТУК . Точният ценообразуването ще подготви при поискване. За повече информация се свържете с нас. Пълна гама от сглобяеми къщи могат да бъдат намерени тук .

Сглобяеми и подвижни къщи, построени от нас изискванията на клиента, както от тип проекти с общи модификации, като например: Преместване стени, да променят разположението на прозорци, врати, както и промени в структурата на всяка стая.

При поискване, ние сме в състояние да изградят индивидуални проекти, които доставят самият клиент. В допълнение, ние предлагаме строителство на къщи почти всички от менюто най-големият консултанти и др. G-обслужване, което ние партньор. Ние предлагаме пълно обслужване от проектирането до изграждането на къщи под ключ. Подробна информация за проектите, възможности за редактиране, цените на проекти и друга важна информация може да бъде намерена тук . Повече за SIP технология може да бъде намерена на връзката ТУК .
 


Основните параметри на къщата

оформление6 + 1
застроена площ73.6 m²
затворено пространство417.7 m³
Общата полезна площ122 м²
Търговия на земята61 м²
използваемо подпокривно пространство61 m2
  
  

Подробна документация монтаж безплатно изтегляне ТУК

Стените на модулите са SIP kombinového материал OSB две от които са запълнени с изолационен слой от експандиран полистирен. Терасата е свързан с главната зала и влезе в къщата с изключение на главната врата е може би на терасата. Къщата разполага с 6 самостоятелни стаи основната всекидневна е в центъра на сградата, отделни от тези за банята и тоалетната и една малка стая - идеален като спалня, например. Сграда, а именно местоположението на прозорци и стени идва след споразумение с дизайнера персонализирате вашите собствени изисквания.
 
Сглобяеми и каравани Hobbytec Начало изграждат в съответствие с изискванията на клиентите, както по тип проекти с общи модификации, като например: Преместване стени, да променят разположението на прозорци, врати, както и промени в структурата на всяка стая. При поискване, ние сме в състояние да изградят индивидуални проекти, които доставят самият клиент. В допълнение, ние предлагаме строителство на къщи почти всички от менюто най-големият консултанти и др. G-Service, от които ние сме партньор. Ние предлагаме пълно обслужване от проектирането до изграждането на къщи под ключ. 
Подробна информация за проектите, възможности за редактиране, цените на проекти и друга важна информация може да бъде намерена тук
 

Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz


Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.