категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC

Алуминиеви пергола Серия MLC

производител:SankyoAlumi
наличност:30 дни
гаранция:2 години
Алуминиеви перголи MLC серия открояват за тяхното проектиране. Алуминиеви перголи са самоносеща и не изисква анкериране към сградата. Благодарение на това са все по-популярно и в търсенето. Алуминиеви перголи се предлагат в различни размери и цветове.
Перголи могат да бъдат изградени за себе си / себе си и да постигнат следващите и по-големи размери. 

Алуминиеви перголи най-желаните размери: дължина 510 cm, 270 cm дълбочина и дължина 580 cm и 300 cm дълбочина
Налични размери перголи, включително цени могат да бъдат намерени, като изберете раздела измерение в горния десен продукт. 
 
Изградени от анодизиран алуминий. Покриви под формата на твърдо Lexan, която изглежда като стъкло.
Покривни има отлични изолационни свойства, 100% UV (UVA) и 75% IR (защита срещу UVB облъчване). 
Приютите са единствената в Чешката република cerfifikováno от TÜV. Китай не е копие, но японската оригинала, 10-годишна гаранция.

Перголи се доставят безплатно инсталиране, така че, ако се интересувате, както и, включително и до ключ събрание и по време на Чехия и Словакия.
Цената на монтажа зависи от вида на подслон и средствата за инсталиране - средно по 15 000 CZK без ДДС. Инсталацията е възможно по два начина, както преки или бетониране в изкопа използване стоманени фланци, които са закотвени върху химичната анкера в предварително подготвена основа.

лексан покриви

 лексан stresni krytina2Rust, мухъл или мъх нямат шанс. Дълготрайна красив външен вид е гарантирана. Поликарбонати покривни също е снабден с ефективно UV филтър с почти 100% UVA и UVB защита на 75%. Голям плюс е високата светлинна пропускливост материал. Така че не само защита на вашия автомобил от прегряване на интериора, така че винаги ще се чувствате комфортно, също така предотвратява избледняване на боята и озарява цялата площ приюта. Алуминиеви приюти имат капацитет (в зависимост от вида) от 60 до 150 кг / м2 и се противопоставят ветрове и буря ураган. 

Повече информация за www.hotove-pergoly.cz
Napsat dotaz na prodejce
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
 • Алуминиеви пергола Серия MLC
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.