ПродуктиMobile дома целогодишно SADDLE СУПЕРИОР 40 m²

Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

В началния едногодишната серия мобилни Superior 40 м 2 с фронтон покрив може да се живее веднага. Къщата се намира в центъра на изложба в Tehovci Рика. Сградата е структурирана така, че да може спокойно обитават едно младо семейство. Изграждането на мобилния дом е възможно по всяко време на годината, когато строителството се използва изключително от сухи процеси. Освен това, можете лесно да конвертирате вашия дом на едно място, където имате нужда от него, за да ремарке.
 

При влизането си в къщата влезете, първо в коридор, от който можете да стигнете до всички стаи в мобилен дом. От дясната страна е по-голяма стая, идеален за всекидневна свързана с кухнята. Точно срещу входната врата е вратата на банята с тоалетна и в лявата част на вратата към следващата, малко по-малък, стаята. 
Благодарение на дизайна на светлина габарит стомана сграда е целогодишно мобилен дом серия Superior много здрава и стабилна и може да се справи транспорт. Структурата след това са монтирани SIPsCZ индивидуален строителни модули, които се състоят от две OSB панели и вътрешен изолиращ слой от самогасящ полистирол. Благодарение на къщата не е колебания в температурата и влажността вътре в сградата не засяга термична устойчивост на структурата.
 


Superior мобилен дом ще се радваме да Превеза навсякъде в Чехия. За транспортирането и изграждането на къща ние се нуждаем от място с достъп до автомобил с ремарке и строителен кран. Ние изчисляваме разходите за доставка в зависимост от разстоянието и затова не са включени в цената. Обикновено, транспортирането и монтажа на приблизително идва около 20-25000. CZK. 
 
 
  
Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.