Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Moneual ME770 Red

Първият хибрид роботизирана прахосмукачка и роботизирана етаж шайбата в едно с резервоар H2O вода и камера навигационна система

Роботизирана прахосмукачка и измиване на подове Moneual ME770 червено с навигация камера система канализацията бързо и прецизно, а също и измита пода. Moneual ME770 точно почиства пода в дълбоко почистване или можете да се удвои градина Двойна дълбоко почистване за дълбоко почистване етажа. По време на сборния е голям моп микрофибър постоянно леко навлажнена фитил с чиста вода от H2O резервоар за вода.

Какво е хибрид роботизирана прахосмукачка?

Moneual първите, които въвеждат хибрид роботизирана прахосмукачка, която съчетава класически роботизирана прахосмукачка робот и размножаване на резервоар за вода. Това спестява място и пари, не се нуждаят от две устройства.

Смарт Vision Mapping

Роботизирана прахосмукачка Moneual Red ME770 използва интелигентна технология за картографиране Смарт Vision Mapping. В горната част на екрана използва камера, която сканира формата на стаята и създава карта на дезактивират пространство. Роботът знае къде е почистен и където тя все още е чист.

Deep Почистване

Moneul ME770 Red режим Deep Почистване почиства пода първо хоризонтално и след това вертикално и да се осигури почистване на цялата площ на пода.

Двойна дълбоко почистване

Moneual ME770 Red Mode Двойна дълбоко почистване почиства пода два пъти хоризонтално и два пъти вертикално и след това се осигури почистване два пъти дълбочината на етажа.

Позиция система за разпознаване

Когато батерията По време на прахосмукачка Moneual ME770 Red пристига такса напълно заредена батерия ще се върне на мястото, където е била прекъсната за почистване и чистене продължава.

Усъвършенствана технология за фино почистване 5 в 1

Две удължени странични четки, специален мултифункционалния ротационен четка главен изпълнителен BLDC вакуум моторни и голяма патентована танкови H2O моп вода осигурява прецизно, гъвкав и ефективно почистване на всички видове подове.

Мощно всмукване BLDC мотор

Невероятно висока засмукваща мощност BLDC мотор осигурява несравнимо прахосмукачка замърсявания от етажа. Lifetime BLDC мотор е приблизително 10 пъти по-дълго (± 5000), отколкото на живота на често използвани DC смукателни двигатели за други роботизирани прахосмукачки.

Патентована голям въже

Индивидуални влакна от тъканта на въже, се наричат ​​специална текстура. "FACT Duo", който осигурява високо сцепление на мръсотията от пода в сравнение с конвенционалните въже. Dirt остане на повърхността на въже, но се абсорбира от отделните влакна на въже и ПО този начин е в състояние точно бърсалка за почистване дори голяма площ.

Многофункционални четка

Комбинацията от замазки влакна и силиконови ротационен четка гарантира ефективното отстраняване на примеси и фин прах върху гладки подове и килими.

почистване на сенките

Специален режим за почистване на подове, без пряка светлина (под легла, мебели или нощ).

4-слой филтруване с висока ефективност

Високо ефективно филтриране улавя и най-фините частици прах и мръсотия и е подходящ за домове с страдащите от алергии и астма.

42 сензори с напреднали технологии

Тези съвременни сензори за избягване на сблъсъци с препятствия. Нещо повече, тези сензори осигуряват комфорт, безопасност и защита от падане надолу по стълбите, за откриване на асансьор, откриване на откриване резервоар претоварени четки, претоварен откриване велосипеди, за откриване на мъртви батерии.

LiFePO4 батерия

Авангардни литиево-железен фосфат (LiFePO4) батерия е екологично чист и е с 3-дълъг живот в сравнение с никел, литиево-йонна или полимерни батерии.

бърсалка за почистване Mode

Moneual ME770 Red движи в права линия и прецизност измита пода с къси движения напред-назад.

гласови указания

Moneual ще ви предупреди за необходимостта да се изпразни резервоара за прах и почистете филтъра за мъх. Така се избягва ръчна проверка пълнота на контейнера прах. Той също така информира за приключване на почистването, и започне зареждането на батерията и много друга информация, която е много полезен и приятен за използване на хибридни роботизирани прахосмукачки и роботизирана етаж измиване Moneual ME770 Red.

оценка

Moneual ME770 Red спечели престижната Plus X Award "най-добрият продукт на годината 2015" в следните категории: иновации, високо качество, дизайн и функционалност (иновации, високо качество, дизайн, функционалност).

Технически спецификации

Модел: ME770 Red

Цвят: Бордо

Размери 348 х 86 мм

Тегло: 2.6 кг

Ниво на шума: Макс. 68 db (когато turbosání)

Батерия 1400 мАч LiFePO4 12.8

Време за зареждане 60 минути (стандартен прием)

Разход: макс. 20 W

Филтрация 4-степенна филтрация

Сензори Vision Mapping Камера (VMC), PSD сензор, 42-сензори за навигация

Режими на почистване: Хибридни, прахосмукачки, въже, Corner, Интензивно, Ръчна, Резервиран, Сянка

Операция: прием турбо, отложен старт (таймер)

Обем на контейнера: 600 мл

Обемът на контейнера за вода 150 CL

съдържание на пакети

1x роботизирана прахосмукачка Moneual ME770 Red

2 странична четка (ПО продукт)

1x Дистанционно управление

1 H2O резервоар за вода

2 големи моп микрофибър

1x база за зареждане

1x AC адаптер

1x захранващ кабел

1x четка за почистване на МОТ

1x почистване гребен

1x инструкция

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.