Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Модерна алуминиева пергола с екраниран Серия PJR ще ви осигури една приятна почивка в горещите дни. Покривът е направен от акрилно стъкло. Покривни освен това има отлични изолационни свойства, 100% UV (UVA) и 75% IR (защита срещу UVB облъчване). 
 

Pergola обикновено е самоносеща в две или три колони, които не изискват анкериране към сградата. Защото пергола може много добре да се използва като градина беседка. Структурата е изработена от анодизиран алуминий, той не изисква, за разлика от други поддръжка материал.
 

Най-голямото предимство пред други алуминий pergolám е не само дизайна, но най-вече функционален покриви в пълен Lexan, където няма кондензация на вода. Покриви всъщност е един от най-добрите функции засенчване. Алуминиеви перголи са единствената в cerfifikovány TÜV Чешката република. Китай не е копие, но оригиналните японците с гаранция от 10 години. 
 
Най-продавани перголи размери и цветове са налични за незабавна доставка. Перголи се доставят безплатно инсталиране, така че, ако се интересувате, както и, включително и до ключ събрание и по време на Чехия и Словакия. Инсталацията е възможно по два начина - пряко или бетониране в изкопа използване стоманени фланци, които са закотвени върху химичната анкера в предварително подготвена основа.  За повече информация се свържете с нас, ние ще Ви изпратим точна доставка на цена до ключ, включително инсталация. 
 

Rust, мухъл или мъх нямат шанс. Дълготрайна красив външен вид е гарантирана.  Покривни също е снабден с ефективно UV филтър с почти 100% UVA и UVB защита на 75%. Голям плюс е високата светлинна пропускливост материал. Н liníkové перголи имат капацитет натоварване (в зависимост от вида) от 60 до 150 кг / м2 и се противопоставят ветрове и буря ураган. 

Повече информация за www.hotove-pergoly.cz или дори www.alu-pergoly.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.