Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Умен и минималистичен мобилен дом Смарт 45 метър 2 впечатлява на пръв поглед открит ламперия от светло дърво и голяма тераса на покрива. Влизане в къщата през балкона ще ви отведе право към сърцевината, в хола, свързан към кухнята. От там можете да стигнете лесно в двете стаи, в размерите, пригодена за спалня или кабинет. В непосредствена близост до стаята в ляво е и баня с тоалетна.


Mobile дома ние ще приемем, където и да е в Чешката република. За транспортирането и изграждането на къща ние се нуждаем от място с достъп до автомобил с ремарке и строителен кран. Посочената цена на мобилен дом е мини версия, без тераса. Точният обхват на доставките за сглобяеми и мобилни домове са на разположение за изтегляне в PDF ТУК
 
Сглобяеми и каравани Смарт изграждане и подготовка за пълна заетост на три месеца. Благодарение на сградата модули SIP строителство е не само бързо, но също така и много издръжлив и дори влага, огън. SIP панели се състоят от две OSB плочи, между които е изолиращ слой от експандиран полистирен. Тъй като къщата е добре изолирани както термично и акустично. Там не възникват нежелани колебания на температурата и на разходите за зимни операции са много приятелски настроени.
 
 
В случай, че искате да промените местоположението на врати и прозорци от оригиналната версия, просто се консултирайте с нашия консултант. За да живеете в къща сглобени през цялата година и напълно да я използва, залагам на клавиша вариант. В допълнение към основната конструкция включва полагането на подови и стенни плочки, също Бани канализация като тоалетна, душ, мивка и бойлер. Налице е също така въвеждането на електрически и водни тръби. 
 
Точният ценообразуването ще подготви при поискване. За повече информация, моля свържете се . Пълна гама на сглобяеми къщи в PDF ТУК

Сглобяеми и подвижни къщи, построени от нас изискванията на клиента, както от тип проекти с общи модификации, като например: Преместване стени, да променят разположението на прозорци, врати, както и промени в структурата на всяка стая. При поискване, ние сме в състояние да изградят индивидуални проекти, които доставят самият клиент. В допълнение, ние предлагаме строителство на къщи почти всички от менюто най-големият консултанти и др. G-обслужване, което ние партньор. Ние предлагаме пълно обслужване от проектирането до изграждането на къщи под ключ.
 
Повече за SIP технология може да бъде намерена на връзката ТУК
Проектна документация в малка форма за целите на получаване на предварително строителство офис изявление за изтегляне в PDF ТУК

Navštivně нашия демо център , където ще имате уникалната възможност да видят на сглобяеми къщи със собствените си очи. Нашите дилъри ще Ви посъветват подходящ избор на къщата. 
Откритите проби непрекъснато променящите наличност шоурум препоръчва да се провери преди да посетите. 
 
 
 
Друг популярен вариант е да се осигурят сглобяеми къщи под ключ, включително фитинги и други елементи. В допълнение към предлагането на къщи под ключ, ние също подготвителни работи във формата на земни работи и включително връзки и изграждане на приключване, колкото е необходимо Озеленяване и полагане настилка

Действително ви цитирам разработва при поискване. За повече информация, моля свържете се .
Посочената цена на къщата е мини вкл. монтаж къща. Обхват на доставка за модулни къщи изтегляне в PDF ТУК
Пълна гама на сглобяеми къщи в PDF ТУК
 

Строителна система SIP (Структурно Изолирани Panel Systems) е универсална система за решаване на структури на стени, тавани и покриви на различни видове сгради, не само за изграждане на сглобяеми къщи с, но също така е широко използван за различни леки промишлени и многофункционални сгради. Той е подходящ не само за пълни нови сгради, но също така и в работата си с покривни ремонти и разширения. SIPsCZ използва като основен структурен елемент на самоносеща сандвич панел. Панелът се състои от две OSB и изолация запълване на стабилизирани самостоятелно гасене полистирол EPS. Информация за изграждане на система за изтегляне на PDF ТУК

Обвивка - осигурява статиката панел е направен от OSB произведен от ориентирани големи чипове, дъски EGGER OSB 4 TOP са слепени със смола PU 100% свободен формалдехид.Предимството е ниско тегло и висока якост. Ядро - е предимно като изолиращ елемент, изработен от стабилизирани самостоятелно гасене полистирол EPS; също така служи като подкрепа OSB плоскости до neprohly под товар.

На залепени ставите близки око образуват компактен и статично изолационен структурен елемент, който е устойчив на най-строгите стандарти за строеж. Системата е тествана и изпитани от акредитирани институти - Tzus, PAVUS, CSI, пожари и сертифицирани VVUD Прага. Производството и строителството на системата се извършва в система за управление на производството на и е обект на редовни проверки. При производството, чрез стриктен контрол на всеки панел и в интервал взривяване е тестване. Само тогава можем да сме сигурни за качеството на нашия продукт и с чиста съвест да даде на клиента гаранция за строителството, за период от 30 години.За проектиране на сгради, използвани за употреба система каталог сграда. Като цяло всички правила за проектиране на дървени сгради. Системата може да се използва за сглобяване на различните части на къщата - не е нужно да бъде ограничен до избирането само на определени технологии.


Основните предимства на системата за сграда

 • Енергийна ефективност
 • Ниска пропускливост на въздух през SIPs панел структури. Благодарение на ограничени температурни вариации в структурата, която е много стабилна термична устойчивост на структурата "R"
 • Влажността на въздуха вътре в сградата не засяга термично съпротивление на структурата в периферните панели
 • SIPsCZ панелите са без дупки или кухини и осигуряване не позволява изтичане на топлина, съответно. климатик. В сравнение с изолиране на насипни материали, фибростъкло или минерална вата, не се среща с панелите SIPsCZ вертикална циркулация на въздуха
 • За разлика от дървени или метални конструкции, сгради от тухли или бетонни блокове, в SIPsCZ панели, поради високото съотношение на повърхностни структури и броя на връзките, които не предизвикват ненужно загуба на топлинни мостове.
 • Сграда SIPsCZ модул е ​​устойчив на гризачи и насекоми (за животни пяна материал е несмилаем).
 

Причини за избора на системата

 • По-евтини жилища - средно с 20% в сравнение с тухлени къщи
 • Скорост на строителство - жилища най-рано от 8-12 седмици
 • Здравословно жилище без алергени, мухъл и формалдехид
 • Пестене на енергия - спести до 70%
 • Екологично строителство - дърво може да се рециклира и възобновяем ресурс
 • Целогодишен строителство сезон - време ограничава строителството на най-малко
 • Сухият процес на строителство - не vymrznout сграда (без вода)
 • По-голяма площ - 10% по-използваема площ (поради дебелина на стената)


Благодарение на бързата инсталация и бързо движещите се в нова къща ще спаси няколко месеца, понякога до няколко наем за настоящото си жилище. Малкият дебелината на периферната стена на едноетажна къща с вграден площ от 100 м2 икономии в сравнение с тухли 10 м2, т.е. една стая и е около 170,000 до 210,000 CZK. Бързо изграждане на десетки хиляди намалява стойността на разходите за ипотека. Има разлика да плати лихва върху цялата сума за изграждането на три месеца или две години. Изграждане на технология SIPsCZ са много точни, което изисква повече разходи за ремонт и допълнителна работа. Оперативни разходи SIPsCZ къщи се дължат на отлични топлоизолационни свойства минимални технически - от 1,200 до 3,000 CZK / месец.
 

Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.