ПродуктиЦелогодишни мобилен дом МОДЕРНИ SUPERIOR 40 м²

Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

В началния трае цяла година серия от модерен Superior размер дължина 10 м и ширина 4 метра мобилния ви вече не могат да живеят в продължение на 8-12 седмици с пристигането на строителни материали. Сградата е структурирана така, че да може спокойно обитават едно младо семейство. Изграждането на мобилния дом е възможно по всяко време на годината, когато строителството се използва изключително от сухи процеси. Освен това, можете лесно да конвертирате вашия дом на едно място, където имате нужда от него, за да ремарке. Mobile дома може да бъде доставен и във вариант с багажник на покрива или по заявка и с фронтон покрив. 
 
 
Разположението на помещенията, включително броя и местоположението на прозорци / врати, а друг може да се адаптира към изискванията на клиентите. Направете една среща в нашия център за проба в Tehovci Рика, където заедно ще се опитаме да намерим най-доброто решение. В допълнение, тук имате уникалната възможност да сравните различни строителни технологии на едно място. 
 

Действително ви цитирам разработва при поискване. За повече информация, моля свържете се .

При влизането си в къщата влезете, първо в коридор, от който можете да стигнете до всички стаи в мобилен дом. От дясната страна е по-голяма стая, идеален за всекидневна свързана с кухнята. Точно срещу входната врата е вратата на банята с тоалетна и в лявата част на вратата към следващата, малко по-малък, стаята.
 
Строителство мобилен дом се състои от отделни строителни SIPsCZ модули, които се състоят от две OSB и вътрешен изолиращ слой от самогасящ полистирол. Благодарение на къщата не е колебания в температурата и влажността вътре в сградата не засяга термична устойчивост на структурата.
 
Тези панели са без дупки или кухини, чрез които то не може да избяга от температурата нагоре или не възникват топлинни мостове. Сграда SIPsCZ модул е ​​направен от материали, които за повечето вредители като насекоми, гризачи и несмилаеми. В заключение, модулите плаващи под с ъглови лайсни. Банята липсва в керамични плочки. 
 
Superior мобилен дом ще се радваме да Превеза навсякъде в Чехия. За транспортирането и изграждането на къща ние се нуждаем от място с достъп до автомобил с ремарке и строителен кран. Ние изчисляваме разходите за доставка в зависимост от разстоянието и затова не са включени в цената. Обикновено, транспортирането и монтажа на приблизително идва около 20-40000. CZK. 
 
Като един от малкото, да ви позволи да проучи 7 различни типа къщи, включително мобилен дом в един момент. 
В центъра на проба в Tehovci близо Ричани имате уникалната възможност да сравните и няколко различни строителни технологии. Можем да изберем между сглобената система за изграждане на изолационни панели, къщи от готови елементи, тухлени къщи на sendvixu или други строителни технологии. Себе си и да направи своя собствена представа за изграждането на системата е най-добре за вас.
Всички 7 къщи се видят след предварителна договорка в Tehovci който е само на два километра Ричани. 
Направете една среща директно в центъра на пробата , където заедно ще се опитаме да намерим най-подходящото решение.
Всички къщи са построени на ключа според индивидуалните изисквания. Можете да избирате от тези строителни технологии. Ние сме специализирани в изграждането на малки едноетажни къщи и tkaé мобилен дом целогодишно.
 1. Мобилен дом за целогодишно живеене серия в Superior 40m2 на SIP панели Повече информация за мобилния дом ТУК
 2. Сглобяем земята къща Hobbytec серия от 60 m2 на SIP панели. Още за къщата ТУК
 3. Мобилни дома на 40 квадратни метра от високоякостен бетон германски производител Rekers. Повече информация ТУК
 4. Мобилен офис 36 квадратни метра сглобяеми секции. Повече информация ТУК
 5. Семеен Лира серия двуетажна къща с площ от 250 квадратни метра, построени от тухли cementovápenných. Повече информация ТУК
 6. Приземен семейна къща от тухли Axor серия Sendvix 94 квадратни метра. Повече информация ТУК
 7. Луксозна сглобяема къща 350 m2 Ларго серия от сглобяеми панели. Обиколка ТУК

 

Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Сглобяеми къщи и mobildní предлагат в няколко различни модела линии. Mobidlních проекти на индивидуални къщи (особено местонахождение на прозорци, стени и повече) е възможно след споразумение с дизайнера, за да редактирате.  Мобилни къщи са налични в стандартната версия, включително инсталация. 

Navštivně нашия демо център , където ще имате уникалната възможност да видят mobidlní и сглобяеми къщи със собствените си очи. Нашите дилъри ще Ви посъветват подходящ избор на къщата. 
Откритите проби непрекъснато променящите наличност шоурум препоръчва да се провери преди да посетите. 
 
 
Друг популярен вариант е да се осигурят до ключ дома mobildních включително фитинги и други елементи. В допълнение към предлагането на къщи под ключ, ние също подготвителни работи във формата на земни работи и включително връзки и изграждане на приключване, колкото е необходимо Озеленяване и полагане настилка
 
 

Строителна система SIP (Структурно Изолирани Panel Systems) е универсална система за решаване на структури на стени, тавани и покриви на различни видове сгради, не само за изграждане на сглобяеми къщи с, но също така е широко използван за различни леки промишлени и многофункционални сгради. Той е подходящ не само за пълни нови сгради, но също така и в работата си с покривни ремонти и разширения. SIPsCZ използва като основен структурен елемент на самоносеща сандвич панел. Панелът се състои от две OSB и изолация запълване на стабилизирани самостоятелно гасене полистирол EPS. Информация за изграждане на система за изтегляне на PDF ТУК

Обвивка - осигурява статиката панел е направен от OSB произведен от ориентирани големи чипове, дъски EGGER OSB 4 TOP са слепени със смола PU 100% свободен формалдехид.Предимството е ниско тегло и висока якост. Ядро - е предимно като изолиращ елемент, изработен от стабилизирани самостоятелно гасене полистирол EPS; също така служи като подкрепа OSB плоскости до neprohly под товар.

На залепени ставите близки око образуват компактен и статично изолационен структурен елемент, който е устойчив на най-строгите стандарти за строеж. Системата е тествана и изпитани от акредитирани институти - Tzus, PAVUS, CSI, пожари и сертифицирани VVUD Прага. Производството и строителството на системата се извършва в система за управление на производството на и е обект на редовни проверки. При производството, чрез стриктен контрол на всеки панел и в интервал взривяване е тестване. Само тогава можем да сме сигурни за качеството на нашия продукт и с чиста съвест да даде на клиента гаранция за строителството, за период от 30 години.За проектиране на сгради, използвани за употреба система каталог сграда. Като цяло всички правила за проектиране на дървени сгради. Системата може да се използва за сглобяване на различните части на къщата - не е нужно да бъде ограничен до избирането само на определени технологии.


Основните предимства на системата за сграда

 • Енергийна ефективност
 • Ниска пропускливост на въздух през SIPs панел структури. Благодарение на ограничени температурни вариации в структурата, която е много стабилна термична устойчивост на структурата "R"
 • Влажността на въздуха вътре в сградата не засяга термично съпротивление на структурата в периферните панели
 • SIPsCZ панелите са без дупки или кухини и осигуряване не позволява изтичане на топлина, съответно. климатик. В сравнение с изолиране на насипни материали, фибростъкло или минерална вата, не се среща с панелите SIPsCZ вертикална циркулация на въздуха
 • За разлика от дървени или метални конструкции, сгради от тухли или бетонни блокове, в SIPsCZ панели, поради високото съотношение на повърхностни структури и броя на връзките, които не предизвикват ненужно загуба на топлинни мостове.
 • Сграда SIPsCZ модул е ​​устойчив на гризачи и насекоми (за животни пяна материал е несмилаем).
 

Причини за избора на системата

 • По-евтини жилища - средно с 20% в сравнение с тухлени къщи
 • Скорост на строителство - жилища най-рано от 8-12 седмици
 • Здравословно жилище без алергени, мухъл и формалдехид
 • Пестене на енергия - спести до 70%
 • Екологично строителство - дърво може да се рециклира и възобновяем ресурс
 • Целогодишен строителство сезон - време ограничава строителството на най-малко
 • Сухият процес на строителство - не vymrznout сграда (без вода)
 • По-голяма площ - 10% по-използваема площ (поради дебелина на стената)

Благодарение на бързата инсталация и бързо движещите се в нова къща ще спаси няколко месеца, понякога до няколко наем за настоящото си жилище. Малкият дебелината на периферната стена на едноетажна къща с вграден площ от 100 м2 икономии в сравнение с тухли 10 м2, т.е. една стая и е около 170,000 до 210,000 CZK. Бързо изграждане на десетки хиляди намалява стойността на разходите за ипотека. Има разлика да плати лихва върху цялата сума за изграждането на три месеца или две години. Изграждане на технология SIPsCZ са много точни, което изисква повече разходи за ремонт и допълнителна работа. Оперативни разходи SIPsCZ къщи се дължат на отлични топлоизолационни свойства минимални технически - от 1,200 до 3,000 CZK / месец.
 

Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.