ПродуктиЦелогодишни мобилен дом ЛУКСОЗНИ SUPERIOR 40 м²

Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

В мобилен дом дългогодишната серия Superior Луксозен размера на дължина 10 метра и ширина от 4 метра на вас вече не могат да живеят в продължение на 2-6 седмици с пристигането на строителни материали. Сградата е структурирана така, че да може спокойно обитават едно младо семейство. Изграждането на мобилния дом е възможно по всяко време на годината, когато строителството се използва изключително от сухи процеси. Освен това, можете лесно да конвертирате вашия дом на едно място, където имате нужда от него, за да ремарке. Mobile дома може да бъде доставен и във вариант с багажник на покрива или по заявка и с фронтон покрив. 
 
Обхват на доставка за модулни и мобилни домове в PDF ТУК . Действително ви цитирам разработва при поискване. За повече информация, моля свържете се .

Сглобяеми и подвижни къщи, построени от нас изискванията на клиента, както от тип проекти с общи модификации, като например: Преместване стени, да променят разположението на прозорци, врати, както и промени в структурата на всяка стая. Направете една среща в нашия център за проба в Tehovci Рика, където заедно ще се опитаме да намерим най-доброто решение. В допълнение, тук имате уникалната възможност да сравните различни строителни технологии на едно място. 

При поискване, ние сме в състояние да изградят индивидуални проекти, които доставят самият клиент. В допълнение, ние предлагаме строителство на къщи почти всички от менюто най-големият консултанти и др. G-Service, от които ние сме партньор. Ние предлагаме пълно обслужване от проектирането до изграждането на къщи под ключ. 
Подробна информация за проектите, възможности за редактиране, цените на проекти и друга важна информация може да бъде намерена тук
 
 

Строителство мобилен дом се състои от отделни строителни SIPsCZ модули, които се състоят от две OSB и вътрешен изолиращ слой от самогасящ полистирол. Благодарение на къщата не е колебания в температурата и влажността вътре в сградата не засяга термична устойчивост на структурата.
 
Тези панели са без дупки или кухини, чрез които то не може да избяга от температурата нагоре или не възникват топлинни мостове. Сграда SIPsCZ модул е ​​направен от материали, които за повечето вредители като насекоми, гризачи и несмилаеми. В заключение, модулите плаващи под с ъглови лайсни. Банята липсва в керамични плочки. 
 
Superior мобилен дом ще се радваме да Превеза навсякъде в Чехия. За транспортирането и изграждането на къща ние се нуждаем от място с достъп до автомобил с ремарке и строителен кран. Ние изчисляваме разходите за доставка в зависимост от разстоянието и затова не са включени в цената. Обикновено, транспортирането и монтажа на приблизително идва около 20-40000. CZK. 


Всички къщи са построени на ключа според индивидуалните изисквания. Можете да избирате от тези строителни технологии. Ние сме специализирани в изграждането на малки едноетажни къщи и tkaé мобилен дом целогодишно.

 

Сглобяеми къщи и mobildní предлагат в няколко различни модела линии. Mobidlních проекти на индивидуални къщи (особено местонахождение на прозорци, стени и повече) е възможно след споразумение с дизайнера, за да редактирате.  Мобилни къщи са налични в стандартната версия, включително инсталация. 
 
Navštivně нашия демо център , където ще имате уникалната възможност да видят mobidlní и сглобяеми къщи със собствените си очи.Нашите дилъри ще Ви посъветват подходящ избор на къщата. 
 
Откритите проби непрекъснато променящите наличност шоурум препоръчва да се провери преди да посетите. 
 
Друг популярен вариант е да се осигурят до ключ дома mobildních включително фитинги и други елементи. В допълнение към предлагането на къщи под ключ, ние също подготвителни работи във формата на земни работи и включително връзки и изграждане на приключване, колкото е необходимо Озеленяване и полагане настилка
 

Повече информация на тел: 840 810 810 или info@hobbytec.cz

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.