Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Blender Smoothie Смарт Vitality графит Черно Е добър б в мощен многофункционален миксер, МОЖЕ Да СЕ който справи благодарение на английски своята Сила , Да СЕ смесват за всякакъв Вид храна на английски Много ситно . Той е подходящ както за дома и в ресторанти, кафенета, барове и т.н. Това е второто поколение на много любим Perfect Smoothie блендер. Той е снабден с метални зъбни колела, гарантира Висока трайност което блендер и СЕ осигурява голяма Скорост .

В допълнение към смесване, смесване, смилане и кълцане миксер може да се справи без проблеми, произвеждащи плодови закуски за малки деца, коктейли, десерти, сладолед, шейкове, сорбета или намазване. Благодарение на своята фантастична производителност е напълно подходящ за приготвяне на сурова храна.

Неговата съд с обем 2.5 Е Напълно достатъчно литра за смесване на английски Големи Храни , НЕ трябва Да които бъдат отрязани и контейнера могат Да бъдат съхранявани проби . Тя е изработена от Tritan кополиестер, или, което е много трудно, лека пластмаса, която е устойчива на драскотини или счупване. Тя осигурява По-дълъг живот на продукта и не уврежда околната среда. Благодарение на миксера може да работи както с топла и студена храна. Не се хване миризмата или вкуса на храната. Поради това може да се подготви домашно приготвени супи или сосове.

Основното предимство на Смарт Smoothie блендер жизненост 6 интелигентни предварително зададени програми, които да ви помогнат да работите с миксер. Това са програми за преработка на зеленчуци, супи, шейкове, ядки и соево мляко. След стартиране на избраната програма можете да преследва друга работа и досега всички миксер може да се справим с това за вас. На английски Времето във и Смесването скоростта МОЖЕ Да СЕ настрои , преди стартиране на програмата, ТОВА РАБОТИ Вече СЛЕД НЕ Е възможно Времето във и скоростта СЕ регулира .

Digital LCD дисплей осигурява отлична представа за време, скорост и автоматично смесване програма.

Blender Smoothie Смарт Vitality е подобрило охлаждане лагери и остриета, и ПО този начин има ПО-малко топлина течност. Той също така е подобрена блендер звукоизолация двигател.

Коктейли и смесване
Буквално за няколко секунди може да Smoothie Blender Смарт Vitality подготвят вкусни плодови и зеленчукови коктейли. Благодарение на уникалната смесване система, висока производителност и шест остриета, който разделя храната на малки парченца, плодове и зеленчуци запазват своята клетъчна структура и в резултат на коктейла ще предостави тялото си повече витамини.
коктейл
Blender няма проблем дори с rozmixováním такива храни като моркови листа, което е ПО-трудно и ПО-малко ефективни, някои миксери имат проблем с обработка. Perfect Smoothie Vitality ще се смесват в гладка, кремообразна сок, пълен с витамини и фибри, без никакви проблеми.

сладолед
Подготовка домашно сладолед е многофункционален пасатор Smoothie Смарт Vitality бриз. Може да работи толкова бързо, че дори замразени суровини не успяват топлина По време на обработката. По този начин се създава мек и пухкав домашен сладолед, че особено през летните месеци, всеки ден, красиво освежени. От плодовете на това, можете да се подготви вкусна разлив сироп за сладолед, палачинки или палачинки.
сладолед
готварски

С помощта на блендер, което получавате за няколко минути, например, броколи, грах, тиква и супа от леща, пълна с полезните хранителни вещества, което ще бъде красиво гладка и кремообразна. Просто се насладете на всички суровини, за да смажат супата в контейнер, пюре, и ароматизирани супа е готова, топла и готови за консумация. Blender Smoothie Смарт Vitality справят По подобен начин, за да се подготвят вкусни сосове, закуски, спредове, но също така и мляно месо, смачкани ядки и т.н.
готварски
сурова диета

Поради огромната изпълнението на миксера напълно подходящ за приготвяне на сурова храна, която е не само здравословен, но с правилните уреди и много вкусно, което е и причината неговата подготовка блендера G21 Смарт Smoothie Vitality правилния избор.
суров
Сурова храна или сурова (на живо) диета е хранителен режим, който не е бил подложен на топлинна обработка (отопление до над 45 ° C) и ПО Начин Е пълен Заявката този с активни ензими , минерали, витамини и висококачествени хранителни вещества. Това е научно доказано, че термично преработени храни са По-малко ценни за здравето ни и могат да бъдат вредни. Сурова храна означава, яде предимно плодове от овощни дървета и храсти, зеленчуци, диворастящи билки, ядки и семена.

Включен е ергономичен донжуан и капак, за да се улесни работата с миксера. Капакът е снабден с фуния, която позволява удобно постепенно добавяне на отделните суровини храни или ПО време на смесване.

Удължена гаранция 2 + 2 ГОДИНИ ПО тялото на миксера.

 • параметри:

 • Цвят: графит черно
 • Обороти / мин. 32000
 • обем на контейнера: 2.5 л
 • Устойчивост контейнер -40 ° С до 120 ° С
 • Изпълнение: 1680 W
 • Прегряването предпазител
 • BPA безплатно (без използването на бисфенол - вредно въглеводород)
 • Тегло: 5 кг
 • Размери (ширина х дълбочина х височина): 23 х 23 х 57 см


 • Съдържание на пакета:

 • G21 Смарт Blender Smoothie Vitality Графит Черно
 • донжуан
 • Капак с чучур

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.