Побързай!


 

СпецификацииТехническа информация

Каквато и да е тъжен ден или изяснени слънцето от изток на запад, на алуминиева пергола Profi серията Superior, вие ще бъдете приятно. Стъклен покрив на професионално обработени материали, които не са подходящи само за целогодишно покрив тераси в градината, но и привличане на клиенти за вашата градина ресторанти и кафенета. За закрепване на пергола алуминий необходимост от допълнителна конструкция. Pergola може да се регулира така, че да може да се използва не само като оранжерия за отглеждане целогодишно на декоративни растения. Местоположението и вида на отваряне на входна врата искал да решим сами. Цената е извън измерение на дължина х дълбочина 3 м 5 m мсек в който цените на други измерения, са изброени по-долу. 
 

Алуминиеви покриви pergolymůžete изберете от:
 • ограден поликарбонат 
 • акрилно стъкло 

Всички покривни материали са на разположение в ясно, дим или цвят мляко. 
Doporočujeme посетете нашия изложбен център и да изберете по ваш вкус виж снимката по-долу. Нашите перголи могат да бъдат допълнени в бъдеще от страничните сегменти и vytovřit и зимна градина. 
 
Под от алуминий пергола резултат от повърхностните лечение с UV филтър ще се чувстват удобно, дори когато слънцето наистина се опита. Покривът е направен от поликарбонат, която е много силна и устойчива на всякакви външни влияния, независимо дали това е дъжд или сняг. В допълнение, поликарбонат почти буквално отблъсква мръсотия, така пергола се нуждае от поддръжка. В случай на камерата замърсяване е достатъчно да се изчака дъжд или покривни перголи спрей маркуч. Покриви поликарбонат да вземете освен класическия ясно версия, също се пуши или мляко.
 

Структури, алуминий пергола се регулира така, че нито време, не подлежат на корозия. Като се използва метод, известен като анодно окисляване на защитно покритие материал за предотвратяване на корозия в други по-ниски слоеве. Изграждане или след момента, в който не избледняване или лакирана. Основен цвят икономичен строителство пергола е в нюанси: антрацит, сребро, сиви. Но ние не ограничаваме въображението си, за да можете, но можете да изберете от до 200 нюанса на RAL.

Showroom Най-големият Showroom център в Чехия

Вижте сами

Obiščite enega največjih razstavnih centrov na Češkem - Říčany pri Pragi in Holubice pri Brnu ter izberite med desetimi izdelki.

Очаквам ви:

 • Обща площ на демонстрационни центрове 10 500 м2
 • Екип от обучени дилъри, които да ви посъветват
 • 58 продукта

HobbytecСемеен бизнес

 • На първо място сме доволни клиенти и качествени продукти, които ще му донесат радост и полза.
 • Монтаж в Чехия и Словакия

  Ние можем да предоставим услуги в цяла Чехия и Словакия.
 • Дизайн, качество, цена

  Нашите продукти съчетават безвредна изработка, качествени материали и ненадмината цена на пазара.
 • Най-големите Showroom в Чехия

  Създадохме най-големите шоу центрове по рода си в Чехия. Можете да ни намерите в Прага и Бърно.
 • Нашата собствена продукция

  Нашата работа се основава на собствено производство. Това ни позволява да създаваме индивидуални поръчки.
 • Най-широкото предложение в Чехия

  Ние предлагаме на нашите клиенти цялостно предложение на всички налични продукти за дома и градината.