категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Дървени градински аранжимент комплекти от 2 + 3

Дървени градински аранжимент комплекти от 2 + 3

производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Търсите седи на вашия двор или градина? Дървени градински мебели монтажни комплекти от северен смърч, устойчиви на времето, благодарение на специална трислойна технология, мариноване, цвят капучино е перфектният избор. В доклада се съдържа таблица с две накланящи столове (7 позиции) и трицифрен пейка. Мебели е изработена от висока якост материал, чрез която трае в продължение на много години. Дългогодишният привлекателен външен вид е гарантирана. Монтажът също е снабден с качествени мебели, което гарантира дълъг живот и е оборудван със специални винтове, които могат с течение на времето, както работи дърво, просто затегнати.

Дърво от северен смърч произвежда поради бавното им растеж по-трайни и по-твърда консистенция и много плътна зърно. Така Wood е значително по-трудно и по-трайни. Този доклад ще украсят вашата градина или двор.

спецификации:

  • Комплектът включва: 2x регулируем стол, 1x 3-местен пейка, 1 маса (неконвертируеми) 
  • размери на масата: 150 х 88 х 73 см
  • размери Bench: 167 х 75 х 96 (39 см)
Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.