Плувни басейни в страната

Градински басейни могат да бъдат разделени на басейни в страната, полу вдлъбнати и надземни басейни. Всеки басейн има своите плюсове и минуси. Плувен изберете, за да отговарят на вашите изисквания. 
 
Басейни в страната могат да се използват за използване на открито, но и да консерватории като закрит басейн.  Той предлага страхотен визуален привлекателност, увеличаване на архитектурната стойност на имота и е добре с цялостната визия на градината. Басейн zastřešíte в земята лесно, тъй като водата в басейна ще остане чиста по-дълго, няма деца или животни попадат във водата и се простират си плувен сезон за още един месец. Басейн може да има вграден брояч, който е особено полезен за плувци. 
 
Недостатък вграждане басейн не е преносим. След като сте поставили в страната, вече с тях, не може да се движи. Ето защо, внимателно да обмислят подходящо място за басейна. Очаквайте по-висока цена. 

От какъв материал? 

 
В зависимост от материала, използван за плувни басейни в страната са разпределени в:
  • бетон, фолио, ламинат, неръждаема стомана, керамика
 
Басейн ти направи истинска радост, изберете подходящата форма, материал и размер. В зависимост от начина на материала ще изберете, зависи след това живота на басейна. 
 
Фолио и пластмасови басейни в страната - ще продължи около 10 години. За да се обединят с неограничен живот, той е подходящ за неръждаема стомана. Недостатъкът е твърде висока покупна цена. керамични ламинат басейн е с плувен басейн със слой от керамична структура. Фибростъкло и басейни от фибростъкло са сред най-популярните, той предлага добро съотношение качество-цена. Те не са скъпи, за да бъде построена в земята. 
 
 

Какво форма басейн?

Много басейни предлагат много привлекателна форма, но след няколко седмици може да откриете, че този тип басейн може никога да не отговарят. Помислете не само на външен вид, но и функционалността на басейна. 
 
Кръгла басейн в страната - не е подходящ за плуване, твърди корици
Овалния басейн - предлага басейн, приятен външен вид, и трябва да покрие неизползван ъгъл
Възпроизвеждане на басейн - е подходящ за плуване и игри за цялото семейство. Максимално използване на пространството и лесно zastřešíte направи