Изграждането на басейни

Ако имате достатъчно място в градината, можете да изпълни мечтата си и да вземе басейна градина. Изграждането на плувни басейни от себе си е трудно и е сбор от дейности, включително и подготовка на земята за басейна и на базата. Ако не сте сигурни, че могат да се справят, че вие ​​може да се поръча в ключа за басейн. 
 
Изграждане на басейна - имате нужда от разрешение за строеж? 
 
Ако имате нужда от разрешение за строеж, в зависимост от големината на басейна. Ако имате застроена площ 40 m2, а след това всичко, което трябва планира одобрение. За по-голям басейн, трябва да имате разрешение за строеж, както и за къща или други големи сгради. Разрешение за строеж не се изисква за надземни басейни, които просто се сгъват по всяко време и на склад. 
 

Изграждането на плувни басейни в 11 стъпки

1) Подготовка на основата
2) изкопни почвата
3) Подготовка на бетонни плочи
4) изливане на бетон
5) Изграждане на стени басейн
6) мазилка
7) прилага филм
8) Монтаж на оборудване и басейна
9) за пълнене край почвата
10), напълнена с вода
11) Регулиране на областта (съкровища плочки)
 
Изграждането на басейни изисква точност и прецизност, басейн баня не е не се огъват, деформира. Лошо положени басейн може много лесно да се унищожи. Ето защо е по-добре да се обърнат към специалисти, които са подали договор за работа, която се определя обхвата на работа, дати на доставка и крайната цена. След няколко дни може да има на разположение басейн. 
 
Изберете басейн от една компания, която ще се приложи към басейна ще ви помогне с избора на материали и големината на басейна. Подходящи параметри ще ви спестят редица притеснения. Басейнът е да бъдат поставени в слънчев район, в идеалния случай в близост до входа на къщата. Вграден в земята басейни могат да бъдат направени от метал, неръждаема стомана, ламинат, керамична повърхност, но също керамика. Форма, изберете броя на членовете на семейството и дейности в басейна - малки басейна за деца и освежителни напитки, по-големи басейни за плувци.