категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Дървени градински комплекти комплект 6+

Дървени градински комплекти комплект 6+

производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години

Търси за сядане на терасата или в градината? Дървени градински мебели сглобяване от северен смърч, устойчиви на времето, благодарение на специална трислойна технология, мариноване, цвят капучино е перфектният избор.

Докладът съдържа сгъваема маса с шест накланящи столове (7 позиции). Мебели е изработена от висока якост материал, чрез която трае в продължение на много години. Дългогодишният привлекателен външен вид е гарантирана. Монтажът също е снабден с качествени мебели, което гарантира дълъг живот и е оборудван със специални винтове, които могат с течение на времето, както работи дърво, просто затегнати.

Дърво от северен смърч произвежда поради бавното им растеж по-трайни и по-твърда консистенция и много плътна зърно. Така Wood е значително по-трудно и по-трайни. Този доклад ще украсят вашата градина или двор.

спецификации:

  • комплект включва: 1 Стю, 6x стол 7 степенно регулиране
  • размери на масата: 160-210 х 88 см
                                            
Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.