Басейни с фиксирана стена

 
Получаването на басейн не е невъзможно днес. Като се има предвид голямото разнообразие от форми, видове и материали, нито лесно. Любими включват плувни басейна с масивна стена, която може да се използва като "тестване басейн", където семейството се опитват, ако е изгодно да има плувен басейн в градината, или не. 
 
Басейни с твърда стена, не са скъпи и са трудни за инсталиране и последващата експлоатация. Да има чиста вода, е препоръчително да се получи филтрация басейн и подходящи басейн химикали, за да се запази водата без мръсотия и бактерии. 
 
Басейн с плътна стена не е много дълбоко, така че няма да наводни, можете да го използвате за освежаване през горещите летни дни. Има и възможности за най-малките деца, които служи като басейн за гребане. Можете да избирате различни форми. 
 
За местоположението на басейна с масивна стена се изисква да има плоска основа. Тя може да бъде поставена на геотекстил или плочки. Основата може да е от камъни или чакъл, за да се предотврати спукване на басейна. С подходяща за зимуване земята басейн можете да бъдете на открито през цялата година. Тя трябва да бъде правилно за зимни условия - почистване на оборудването, изключете филтриране, я закрепете от замръзване. 
 

 
В зависимост от размера на пространството за басейн в градината, можете да изберете подходящия размер на басейна. Правилно дълбочина басейн с плътна стена изберете по отношение на децата. В крайна сметка, просто децата са най-честите посетители на басейна. 
Басейни с твърди стени са направени от твърд PVC, твърд винил има дъно монтирането е много проста. Напомпайте горния ръб и да започне импрегниран с вода, тъй като самият басейн и форма щанда. Благодарение на меката повърхност на опасността от нараняване на близките си хора. 
 
Басейнът след зимния старта, изсушава се и се съхраняват. С правилното грижа ще продължи в продължение на няколко години.