категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Легло за куче

Легло за куче

наличност:Средните 3-10 дни
гаранция:2 години
Този функционален легло куче във формата на осмоъгълник е подходящ за кучета от всички породи.Вие само трябва да изберете правилния размер.
На корицата е избран Денс 100% памук, на която толкова много не намира косата, като по този начин леговището лесно да се поддържат чисти.

Удобна почивка на кучето в леговището си осигурява мека възглавница и богато попълнено страна.
Специален шев по няколко точки предотвратява неравномерното позициониране на пълнежа и осигурява стабилност на размерите. Двустранно Възглавници могат лесно да бъдат отстранени и да се използват като отделна подложка. За удобно влизане на кучето към леглото от едната страна рововете специални вдлъбнатини.На дъното Денс използва водоустойчив материал.

Тегло на опаковката: 0.5
Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
93 %
3 клиенти класиран
  • 2 ×
  • 1 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.