категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Дървена градинска определен Almach 6+

Дървена градинска определен Almach 6+

производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Дървена градинска определен Almach на лукс махагон, устойчив на атмосферни влияния. Монтажът включва сгъваема маса б в 6 луксозни Capella регулируеми седалки Betria. В таблицата не е избухнала при 150 см вариант и се разпространява със скорост до 200 см, или Бог dostačí за цялото семейство. Столовете са регулируеми в седем позиции. 100% сядане комфорт и дълъг привлекателен външен вид е гарантирана. Мебели също оборудван Е с качествени мебели, което гарантира дълъг експлоатационен живот. Той също е снабден със специални винтове, които могат с течение на времето просто затегнати. Махагон дърво е сред най-ексклузивните в света. Той е изключително трудно и брилянтно се съпротивлява вредители и дървесни унищожаване на болести, не се деформират и се свива.

Естествен махагон има светло кафяв оттенък с нотки на розов и червен. Бавно с времето потъмнява до дълбока червеникав оттенък. Това е много рядко дърво. Поради това, дървеният материал, използван за тези мебели, произведени в съответствие със строгите защитни разпоредби.

спецификации:

  • размери Таблица: 150/200 х 90 см

Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.