категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Парници на парникови Atria 139 х 101 см
  • Парници на парникови Atria 139 х 101 см

Парници на парникови Atria 139 х 101 см

производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Зимни градини е идеален за пролетните принуждавайки зеленчуци. Подкосъмът разсадник и дизайна на прозорците са изработени от поцинкована велпапе, като попълване на прозорците се използват клетъчни поликарбонат с дебелина 4 мм. Това не е класически ями, които са пълни с пръст, а по-скоро " miniskleník ". Той е идеален за предварително култивирани за принуждаване пролетни зеленчуци също покриване на последващи топли любящи растения. В горния прозорец е седнал на пантите. Ето защо, когато вентилацията не е се състои от две половини, както е показано "в предния капак". Прозорецът има няколко отваряне позиции.

спецификации:

  • Размери: 139.3 х 101.4 х 22 см (wxlxh)

Napsat dotaz na prodejce
  • Парници на парникови Atria 139 х 101 см
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.