категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Дървена градинска шезлонг Baten бор

Дървена градинска шезлонг Baten бор

комплект гледане на деца
Искам да бъда информиран:
!
!
(С ДДС)
Изпратено успешно!
производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Желаете да почивате на удобен диван? Дървени градински шезлонги позициониране Baten от северен смърч, устойчив на атмосферни влияния, благодарение на специална технология-петно в Цвета слой на английски капучино и Три Банер Относно идеалният спътник . Кресло Е От изработена Висока якост материал, чрез която трае в продължение на много години. Дългогодишният привлекателен външен Вид Е ГАРАНТИРАНА. На дивана е допълнително снабден с качествени мебели, което гарантира дълъг експлоатационен живот. А специални винтове, които могат с течение на времето, както работи дърво, просто затегнати.

Дърво от северен смърч произвежда дължи на забавяне на растежа По-трайни и ПО-твърда консистенция и много плътна пръстени е ПО този начин значително ПО-трудно и ПО-трайни. 

спецификации:

  • шезлонги размери: 65 х 186 х 88 см


Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Chci zpracovat nabídku
Popis požadavku

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.