категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Парникови GrowTec Elan
 • Парникови GrowTec Elan
 • Парникови GrowTec Elan
 • Парникови GrowTec Elan

Парникови GrowTec Elan

производител:PALRAM
наличност:средно 2-5 дни
Оранжерии СА част От неразделна всяка градина б в позволяват на производителите да се отдадете вашите растения на най -добър комфорт и растежни условия. Поликарбонатни оранжерии са най-доброто решение, което е на пазара. Те са предназначени да отговорят най-добре на изискванията за отглеждане. Основа на парникови конструкция е изработена от анодизиран алуминий, странични и покривни панели са изработени от прозрачен поликарбонат, който е еквивалент на голям класически стъкло. За разлика от стъкло, но е лек, здрав, но гъвкава и устойчива на разкъсване. Използването на тези материали дава парникови трайност и абсолютна ниски разходи за поддръжка. Поликарбонатни плоскости имат светлопропускливост 90% като същевременно осигурява 100% UV защита.За правилната циркулация на въздуха парникови е снабден с вентилационни отвори, като ПО този начин се гарантира перфектни условия за бърза и здравословен растеж на растенията.
Greenhouse се доставя като комплект, който лесно може да бъде сглобен от всеки, който използва тези инструкции. Монтаж не изисква предишен опит или специални инструменти.

Информация За повече За оранжериите www.hotove-skleniky.cz ИЛИ www.hobbytec.cz

параметри:

ширина 185 см
Дължина: 190 см
Височина 209 см
Покрив: поликарбонатни
Стени: ясно polykarbovát
Строителство: алуминиева рамка antokorozní


Napsat dotaz na prodejce
 • Парникови GrowTec Elan
 • Парникови GrowTec Elan
 • Парникови GrowTec Elan
 • Парникови GrowTec Elan
 • Парникови GrowTec Elan
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Парникови Quanso PLUS 3x6mБезплатен подаръкПарникови Quanso PLUS 3x6m
2 013 BGN 1 678 BGN
Парникови Quanso 3x4mБезплатен подаръкПарникови Quanso 3x4m
1 273 BGN 1 061 BGN
Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.