категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Парникови IDA 5200 PC 4 mm сребро
 • Парникови IDA 5200 PC 4 mm сребро
 • Парникови IDA 5200 PC 4 mm сребро
 • Парникови IDA 5200 PC 4 mm сребро

Парникови IDA 5200 PC 4 mm сребро

наличност:1-3 дни
гаранция:2 години

Оранжерии серия IDA са категоризирани PREMIUM - Greenhouse е направена маркови производители от Великобритания.Оранжерията е изработена от анодизиран алуминий. Остъкляване е направена от топлоизолационни няколко кожни поликарбонатни листове с дебелина 4 или 6 мм (в зависимост от модела на парникови). Покривни прозорци винаги са остъклени с 4 mm поликарбонат. Е в стабилизирани Остъкляване От Стоманени скоби и майстори Алуминиеви Профили .

Поставяне поликарбонатни - Системни Клипове


Поликарбонат - високо качество двустенна поликарбонат с UV филтър (станат чупливи, пожълтяване). За да се гарантира максимално качество на остъкляване на модела на парникови е произведен от стъкло LANIT ПЛАСТ ООД на клетъчния поликарбонат Marlon (продуцент Брет Мартин - UK) или поликарбонат Sunlite (производител Палрам Европа - Великобритания / Германия). LANIT ПЛАСТ Company Ltd. е от 1999 г., един от най-големите вносители на поликарбонат официално в Чешката република (регионален партньор на техните производители) и следователно има свои доклади технически изпитания, проведени от чешката държава-акредитирани лаборатории за тестове. По този начин тя е една от малкото оранжериите на чешкия пазар, които са снабдени с висококачествен поликарбонат Чехия проследими сертифициране.

Договорният гаранция от 10 години нечуплив поликарбонат градушка

сертификат EAA

Условия на 15-годишна гаранция на конструкцията AL

Парникови доставени B един цвят дизайн - метално сребро (анодизиран алуминий).

предлага в шест размера на парникови:
1) Въведете IDA 900-131 см ширина, дълбочина 69 см, височина 184 см, 1 люк
2) Вид IDA 1300 - широчина 193 см, 69 см дълбочина, височина 184 см,
1 люк
3) тип IDA 3300 - широчина 255 см, дълбочина 130 см, височина 222 см, 1 люк
4) тип IDA 5200 - широчина 262 см, дълбочина 201 см, височина 221 см, 1 люк
5) Тип IDA 6500 - широчина 324 см, дълбочина 201 см, височина 221 см, 2 люк
6) Вид IDA 7800 - широчина 387 см, дълбочина 201 см, височина 221 см, 2 люк

Парникови А Е оборудван B зависимост от размера на един крило (тип 900, 1300 - размер 61 х 151 cm) или двойни врати (тип 3300, 5200, 6500, 7800 - на размера на 122 х 163 см) профили, стъклопакет 1 или 2 покривна вентилация с ръчни прозорци, всички крепежни елементи. А на парникови може да бъде изграден или ПО тухла подпорна стена (тогава няма нужда да купувате база от поцинкована ламарина) или до основата на поцинкована ламарина (продава се отделно). При изграждането на тухла подпорна стена, без да купуват база определено препоръчваме. Консерваторията, можете да си купите различни висок стандарт аксесоар - рафтове, стелажи, термометри, влагомери, поливна техника, електрическо отопление съпротивление на почвата.

Доставя КАТО комплект Парникови с Подробни Инструкции за и майстори монтаж . Опаковани в картонена хартия.


Предупреждение:
Имате намерение Да и майстори Ако изгради тухла ИЛИ бетонни стени , носи Си за и закупуване на английски парникови и СЛЕД и майстори монтаж на английски стоманена база данни на (или парникови дизайн). Размери парникови СА Докладваните в рамките на английски външните размери на английски оранжерията и НЕ могат Да бъдат Използвани за Оценка и и майстори Изграждане на английски подпорни стени .


Категория: Алуминиеви Оранжерии
Цвят: Сребрист
VAC. Window: 1
Застроена площ: 5.27 m2
Ширината (външна): 2.01
Дължина (външна): 2.62 m
Височина (външен): 2.21
Врати: Шкафове на панти
Врата Ширина: 1.22 m
Височина на вратата: 1.63 m
Котва остъкляване: стоманени крепежни елементи
Материал: анодизиран алуминий
Остъкляване Материал: клетъчен поликарбонат 4 мм (United Kingdom)
Остъкляване Материал: клетъчен поликарбонат 4 мм
Структурно гаранция 15 години на избрани свойства AL строителство
Гаранцията за остъкляване 10 години на нечупливост градушка
База в пакет: да
Napsat dotaz na prodejce
 • Парникови IDA 5200 PC 4 mm сребро
 • Парникови IDA 5200 PC 4 mm сребро
 • Парникови IDA 5200 PC 4 mm сребро
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.