категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Playground Jungle Club
 • Playground Jungle Club
 • Playground Jungle Club
 • Playground Jungle Club

Playground Jungle Club

производител:батут
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Детски площадки премия за качество ще постави много усмивки по лицата на децата си. Всички курсове се отличават колоритен изпълнява в комбинация с дърво и са предназначени да развиват движение, координация и социалните умения на децата си. Всички курсове се извършват с най-голяма грижа.

Като материал за качество се използва правилно суха дървесина, която е за изглаждане на ръбове срещу възможността за чипове образуването. Освен това, дървото е налягане третирани против мухъл и плесен и гниене. Това гарантира изключително дълъг живот и висока трайност на цялата област. Модулната система може да бъде поле комбинират помежду си и да се произволно напитка и да създадете свой ​​терен точно по ваш вкус. Това разбира се е една от малкото, заверено от европейския стандарт EN 71.

Jungle Club

Playground Jungle Club с пързалка и пясъчник със сигурност ще зарадва децата от всички възрасти kategiorií. На дъното има пясък, който се покрива над горната площадка, към който е прикрепен пързалка. Страните на горните етажи също са снабдени с нейната твърда парапет за да се предотврати нежелано дете пада. Canopy е с форма на седло платно.

Съдържа: брезент върху пясъка, върху пясък мрежа, жълти дръжки за хващане, Stupak стълба, котва, знаме с маймунски шапки, крепежни елементи, свредла, инструкция за монтаж + документация, дървени греди, пързалка 240 см.

Пързалки цвята: зелен, син, червен, жълт

Napsat dotaz na prodejce
 • Playground Jungle Club
 • Playground Jungle Club
 • Playground Jungle Club
 • Playground Jungle Club
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.