категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Playground Jungle Shelter
 • Playground Jungle Shelter
 • Playground Jungle Shelter
 • Playground Jungle Shelter

Playground Jungle Shelter

производител:батут
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Детски площадки премия за качество ще постави много усмивки по лицата на децата си. Всички курсове се отличават колоритен изпълнява в комбинация с дърво и са предназначени да развиват движение, координация и социалните умения на децата си. Всички курсове се извършват с най-голяма грижа.

Като материал за качество се използва правилно суха дървесина, която е за изглаждане на ръбове срещу възможността за чипове образуването. Освен това, дървото е налягане третирани против мухъл и плесен и гниене. Това гарантира изключително дълъг живот и висока трайност на цялата област. Модулната система може да се комбинира земята помежду си и свободно помежду си напитка и изграждане на детска площадка в зависимост от техните желания. Това разбира се е една от малкото, заверено от европейския стандарт EN 71.

Jungle Shelter

Jungle Shelter е голяма площадка spodestou покрита твърд таван интересна форма, дълъг пързалка и пясъчник.

Включва: покривен лист върху пясък, покрив, нетно от пясък, жълти дръжки за хващане на стълба Stupak ,, знаме с маймунски шапки, крепежни елементи, свредла, котви, инструкции за монтаж + документация, дървени греди, пързалки и др .. ,

Пързалки цвята: зелен, син, червен, жълт

Napsat dotaz na prodejce
 • Playground Jungle Shelter
 • Playground Jungle Shelter
 • Playground Jungle Shelter
 • Playground Jungle Shelter
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.